Day one

Hej igen.. 

Äh, kan ju inte sova. Lika bra att öppna datorn igen och distrahera mig lite. Vi andra har haft en fin dag här ändå, O.B.C är ju verkligen urmysigt, så fint så vitt och så grått och så snyggt inrett, ett lagom stort poolområde så man ser barnen i vattnet hela tiden och tjusig restaurang och ja allting är tjusigt.

Åt lunch på restaurangen här när vi kom fram men det fanns inte så mycket att välja på och mest kolhydratrika rätter förutom grekisk sallad och den var rätt trist tyvärr. Snygg men trist. Hört att maten ska vara bra men det kanske gäller kvällsmenyn. Restaurang Andrea (heter den så?) har ju däremot bra lunchmeny, dit går vi nog framöver. (Ligger runt hörnet på Sunwings område)

Lagom med folk. Kan ju bero på att det var en ”resedag” och aktivitetsfri sådan i dag.

Rummet är litet – men större än förväntat. Bokade en compact suit (ett rum med kökshörna, barnen sover i bäddsoffa brevid dubbelsängen – det enda som fanns kvar när vi bokade, men det var rymligare än jag trott så vi är jättenöjda). Utsikt över både poolområde och havet. Mysig liten soffgrupp på balkongen. Bad om rummen brevid varandra också och det fick vi.

Högst upp i mitten, här bor vi!

Trötta som få så orkade vi inte med något mer avancerat till middag än att gå snett tvärs över gatan till Atlas som så många tipsat om. Trevligt turistigt ställe. Lekrum till barnen. Trevlig personal, barnvänliga. Sebbes pizza kom dock 15 min efter de andra barnens mat och vid det laget var han så trött så han inte orkade äta en tugga. (Fick med den i take away kartong). Jag beställde en kyckling i sås gjord på grädde, konjak, vin, blue cheese, svamp och lök. God men lite för ”turistig” mat för min smak. Hamnade under en högtalare med dånande hög musik också så vi kunde knappt prata med varandra.

(Kan vara extra gnällig p.g.a dåligt med sömn sista dygnen)

Det blåste så mycket när vi gick så det såg ut som vi hade jumpsuits. Det hade vi inte.

Ska blåsa rätt friskt hela veckan men just nu (mitt i natten) är det helt vindstilla och såå skönt ute.

Nä lite sömn på detta kanske. Nytt försök.

KRAM

 

 1. Jennie skriver:

  När vi var på OBC Cypern i maj så kunde man ta lunchbuffén (och barnen åt gratis) och den var jättebra!! Fanns ingredienser så man kunde komponera en egen sallad, lokala rätter mm och pizza o hamburgare om barnen hellre ville ha det. Vi hade inte all inklusive men åt nästan där varje lunch👍🏻

 2. Var har du köpt den fina rosa tröjan?

 3. Förlåt 🤗 men jag skrattade av ditt inlägg, och ja, du var nog gnällig efter trötthet ☺️ Önskar er en skön och härlig semester ☀️

 4. Har precis hittat hit egentligen. Väldigt kul att du kan skriva rätt öppet om hur du upplever er resa. Jag och säkert många andra är helt supertrötta på hur vissa bloggare översäljer sina resor, upplevelser och liv i största allmänhet. Det är inte trovärdigt helt enkelt.

  Alla som är någorlunda beresta eller bevandrade i livet vet ju att exakt sånt som händer er här (stort och smått, förseningar, dålig mat etc), händer precis exakt ALLA som någonsin sätter sin fot utanför sitt eget hus/stad/land.

  Jag uppfattar det som om att ni reser med Ving. Jag gillar dom. Blir sällan charter för oss men Ving och Apollo är valen i så fall. Båda fixar rätt bra deals om man vill åka iväg typ vart som helst utan att vara bunden till charterorterna. Inget fel alls på charter men utbudet av resmål är rätt begränsat.

  Cypern fick sig en chans för några år sedan men jag tyckte inte att ön levererade. Vi bodde i Fig Tree Bay = inte så bra för oss men kanske för andra.Var dock rätt kul att gå runt i Nicosia och det var behållningen. Marknaden är nästan typ som i Marrakesh, rörig, galen och fullt med intryck exakt precis hela tiden.

  Ska fortsätta följa dina äventyr!

 5. Sofie skriver:

  Hej!!! Ja måste bara säga -gud ville resa för er usch men hoppas ni eran semester blir bra!!! Så kul då jag såg dig här på din blogg följer dig mkt i dina bilder , blogg o recept. Du tar då fina bilder gör God mat och en härlig blogg!!!
  Har ni obc inklusive?? Själv jobbar jag i buffé restaurangen fino har ni all inclusive får ni göra komma dit o testa! 😊 du får gärna komma dit ändå såklart el testa vår populära fino ska carte! Önskar er en jättefin semester. Mvh Sofie Almgren

  1. Hej Sofie! Tack vad roligt att höra. Vi har bokat bord på Fino i kväll!! (Ej inklusive) Ses kanske där 🙂 kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..