Han är här!

 

Innehåller annonslänkar för Nordicfeel

Hej!

Nu är vi kompletta <3

Kl 06.30 i morse kom han och knackade på efter en taxiresa från Larnaca där han fick vara vaken för att hålla taxichauffören vaken som nickade till hela tiden (grr). Slutet gott allting gott. Hyfsat glada barn jag väckte till frukost som fick syn på sin sovande pappa i sängen. Kramkalas deluxe!

God frukost! Och betyyyydligt lugnare än Sunwings restaurang. Färskpressad juice (!), omelettstation, koffeinfritt kaffe, färsk frukt, ägg, ost och lite krämig grekisk yoghurt med honung och topping. Perfekt start på dagen.

Vad vi gjort i dag? Tagit det soft. Trött gäng i dag. Kom ner till frukosten strax innan den stängde (stänger 10.30) och satt där långt efter alla gått och åt i slowmotion. Vacaymode. Stina och jag la oss i varsin solstol i vattnet sen, hur skönt?

(nej jag har inte klipp håret kort men det ser ut så ju?)

Åt lunch på Andrea´s, god hamburgare med grymma (!!) lökringar och aioli. Passade på att gå bananas i vattenrutschkanorna på Sunwing när vi ändå var där.

Insmorda – nej insprayade – från topp till tå med dessa i dag. Tips från min kräm-oholic-granne Emma i vanlig ordning. Så himla smidigt, man sprayar som med hårspray liksom och behöver inte smörja in. Luktar gott och är very waterresistant. Omöjligt att få på Sebbe solkröm annars, han gråter krokodiltårar och hatar att smörjas. I dag var det nemas problemas. (och inte bränt sig på en millimeter av kroppen). HÄR finns dessa. Ett solstick till läpparna är ett måste (bränner alltid läpparna om jag går utan). Skön aftersun med doft av limecolada. Tips!

(15 % rabatt på hela sortimentet vid köp över 599)

Just nu pågår klassisk after beach med drinkar och kortspel på balkongen. I kväll väntar Hokkaido!

KRAM

 

 

 1. Annika skriver:

  Brun som pepparkaka (gillar mer att säga bajskorv, men inte så passande när man passerat 40🤪) och vilken fin figur!

 2. Pethra skriver:

  Åhhh underbara OBC, vi var där i början på juni och som vi längtar tillbaka! Ni bor dessutom i samma rum som vårt resesällskap. 🙂

 3. Sanne skriver:

  Hej! Vilken fin bikini! Var har du köpt den och hur är den i storlek?

 4. al68 skriver:

  Så härligt ni har det. Luktar solsprayet som den gamla vanlig hawaiin tropican?

 5. Jenny skriver:

  Så härligt att han äntligen kunde ta dig till Cypern! ❤️
  Alltså du är så härligt brun. Jag vet ju att du även använder BUS. Har du använt det nu också och isf vilken? Jag har solat på tok för mycket denna sommar och i september bär det av till Grekland. Jätteskönt men jag känner ju att solen är aningens för stark, jag blir heller inte brun med hög spf utan använder knappt nån alls… Nu tänker jag nog börja använda BUS regelbundet istället och ha hög spf så jag inte ser ut som ett russin vid 50 eller drabbas av hudcancer. Så! Vilken BUS använder du? Ge mig ditt bästa tips🙏 Önskar dig och familjen samt era vänner en fortsatt underbar semester 💕
  Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..