Leoprint och sista kvällen på O.B.C

Innehåller annonslänkar

 

Hej!

H.E.M.M.A från grym semester på O.B.C., men såå pepp på att komma in i rutiner, jobb och vardag nu. Haft det helt fantastiskt på alla sätt, skönaste semestern på länge. Det trillar in mkt frågor här och på instagram om O.B.C och Sunwing Sandy Bay på Cypern (och andra länder med), undrar ni något så fråga på så ska jag svara på det jag kan. (Nej inte alls sponsrade av Ving men åkt så många ggr så är lite av expert hehe)

Vi landade vid 3.30 i morse. Den förbokade taxin var sisådär 45 min sen så vi stod ute och huttrade i den kyliga morgonen en stund. Sen var taxichauffören så trevlig så orkade inte sura över det (och det var ju så skönt med lite krispig luft, saknat det!) Skönt att flyga från Örebro, kl 5 låg vi redan och sov i våra sängar.

Vaknade 9.30 riktigt pigg. Eller nej förresten totalt resemosig och after-semester-trött så där som man blir efter en intensiv vecka men känns ändå inte som vi var uppe och reste halva natten, det känns mer som en dröm 🙂 Men det blir en soft dag i dag, packa upp och tvätta, fylla på kyl och sånt.

Sista kvällen i går, vi passade på att äta middag på O.B.C´s restaurang för första gången. Gott kött och trevlig personal. Inget wow kanske men helt ok. Vi har ätit frukost här varje dag och den var riktigt bra (och betydligt lugnare än kaoset på Sunwing). Satt nästan själva i restaurangen varje morgon. (Kom strax innan de plockade undan). Tips om man gillar lugn och ro.

Gårdagens reseoutfit. Vita slacks från H&M (förra årets men mina mest använda byxor i garderoben). Väska Louis Vuitton, sandaler Rieker och blusen i leopardprint är ny och  finns HÄR hos Gina Tricot. (Älskar deras blusar. Behöver inte strykas och fin passform och fall).

Tog lite semester på semestern sista dagarna, sorry för dålig uppdatering. Men jag har en massa semesterbilder och restaurangtips som kommer!

Men just nu ska här tvättas. Packa upp väskor är mitt tråkigaste.

KRAM

 1. Välkommen hem igen! ❤️
  Ni verkar ha haft det fantastiskt, vet inga som kan styra upp det så bra för alla som ni. 😘
  Kramisar 🤗

 2. Välkomna hem!
  Låter som en skön och avkopplande vecka. Cypern har stått på vår lista ett tag över charterresemål att besöka,verkar hur Nice som helst med O.B.C, finns det sandstrand böra hotellet?mycket har dock kommit emellan.
  Thailand och nu senast spanska fastlandet, där vi hyrde ett hus med pool med svärisarna och makens bröder o respektive, nära Malaga. Rekommenderas verkligen! Så skönt att slippa gå upp tidigt om man ska ha nån chans på en solstol vid poolen….
  Önskar er en fin start på vardagen😍

  Kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..