Tillbaka till vardagen

Innehåller annonslänkar

Img 0677

 

Godmorgon!

Tillbaka till vardagen i dag. Micke är på jobbet och jag hade väckarklockan hyfsat tidigt för att hinna få Sebbe till fritids innan 9 iallafall men fritids ringde och sa de skulle på utflykt så vi fick kasta i väg oss med håret på ända och halväten frukost i magen. Rivstart. 5 min efter de ringde var vi på plats.

Img 0678

Börjar vakna till lite nu. Kaffe, nyhetsmorgon och ett tyst hus. Har haft den bästa sommaren men ändå är det otroligt skönt med rutiner och vardag igen.

Img 0681

Min morgonrutin/frukost ser alltid ut så här. Lämnar barnen och kommer hem. Tar av mig skorna och viker av till höger direkt in i köket. Där slamrar jag runt efter någon ren kastrull att koka upp vatten i och gör mig en kopp kaffe på koffeinfritt snabbkaffepulver. Tillsätter en rejäl skvätt mjölk (med skvätt menar jag dl skulle jag tro)

Img 0685

Finns det ingen ren kastrull så svär jag lite över det, gräver fram nån ur diskmaskinen eller börjar diska nån som står på diskbänken.

Och då gör jag detta V A R J E morgon. Och sen kokar jag säkert 3 koppar till under dagen.

Img 0683

Så varför har jag ingen vattenkokare undrar man? Det undrar jag med. En sån där sak jag tänker jag ska införskaffa men som aldrig blir av. Förrän nu! Hittade äntligen the One. Bullig och gullig och stilren och snygg står den där nu och förenklar min vardag 🙂

Img 0684

Min bästa pryl just nu. (HÄR köpte jag min)

Img 0687
Img 0689

Helt vadderad i dag, ser ut som jag tagit på mig en mask. Trycker jag fingret mot huden blir det en stor grop, både i ansikte, vrister och ja säkert överallt. Blir alltid sån efter flygning och särskilt efter en god semestervecka. Det får man väl ta.

Ska jag strukturera upp dagen. Skriva klart tipsen från Cypern så det blir av (ligger så efter på resebiten, blir det inte av direkt så kommer det så mycket annat i vägen. Jag ska skriva om Paris också. och Dublin. Har så grymma tips där som det vore synd att inte dela med mig av. Det kommer!)

Fick oväntat kaffe-besök nu. Marcus skolar in Lovisa och är på permis 🙂

(Rea-blus HÄR)

KRAM

 1. Vad är det för koffeinfritt kaffe du dricker? Funderat på att testa det. Gillar kaffe men behöver kanske inte koffeinet jämt.

  1. Finns många! Alla möjliga pods till min Nespresso eller så gör jag snabbkaffe på antingen ICAs egna, Nescafé eller annat märke. De flesta har! Kram

 2. Fin Odd Molly blus. Hur tycker du den är i storlek? Får skynda mig nu om jah ska hinna med och köpa en på rean. / Camilla

 3. Fin Odd Molly blus!! Hur tycker du den är i storlek? 😊 Ha en fin dag! / Camilla

 4. Marie skriver:

  Åh, vilken fin mugg! Var kan man köpa den? Vill ha😊

 5. Lillyk skriver:

  Ääälskar dina resetips 🙂 Har använt så många utav dom! För att inte tala om alla recepten. Önskar dig en fin, härlig höst!

  1. Åh tack. Vad kul att höra! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..