Veckans matsedel

Godmorgon!

Tog oss lite sovmorgon här. Eller ja jag är den enda som är vaken som vanligt, vakande vid 8. Det klassar jag ändå som sovmorgon, bara det står 8-nånting på klockan är jag nöjd och försöker inte somna om. Fler än jag som är beroende av att ha klocka synlig brevid mig på natten? Vaknar jag till nån sekund på natten så slänger jag genast ett öga på klockan för att få en uppfattning om jag bör somna om snabbt som tusan eller inte. Finns det ingen klocka så rafsar jag reda på mobilen eller annat för att titta efter men den proceduren gör mig nästan klarvaken. Och finns ingen klocka alls att tillgå får jag nästan panik, värsta jag vet att vara vaken på natten och inte veta vad klockan är. (En av mina bästa effekter av att ha opererat synfelet, numera ser jag ju vad klockan är, det gjorde jag inte förr utan fick ta på mig glasögon först för att se vad klockan var..)

Men nu kom jag helt av mig, det var ju veckans matsedel jag skulle presentera! Många som börjar jobba och försöker få ihop vardagspusslet igen så jag satsar på lättlagad vardagsmat. Den kommer här:

Snab

måndag

Kinesiska pitabröd (så otippat goda och enkel vardagsmat).

Salv

tisdag

Salviapasta (veg). De brynta smöret och salvian är magi ihop, så enkla smaker, snabblagat och gott.

Chic

onsdag

Chicken cashew – en favorit här! Nån som testat?

Pann

torsdag

Pannkaksmuffins (veg). Succé hos barnen! Goda kalla på picknick eller mellis också, gör ett gäng!

Pulle

fredag

Pulled pork burgers

Chip

veckans goding

Chipskakor – kul och goda spröda kakor.

Smaklig vecka!

KRAM

(Sugna på något annat? Ni hittar ca 150 veckomatsedlar till HÄR)

  1. Haha, jag er exakt likadan, måste kunna se vad klockan är om jag vaknar på natten. Har en gammal klockradio på hyllan under sängbordet och gjorde ett försök att plocka bort den då den inte är så snygg, men blev tokig av att behöva kolla i telefonen när jag vaknade på natten så klockradion var tillbaka efter bara några dagar… 🙂

  2. Hej! Tack för alla inspirerande och härliga recept! Chicken cashew är en riktig favorit 🤩 Tappat räkningen på hur många jag tipsat om det receptet! Ska faktiskt laga det till kvällen 👌 Ann-Sofie

  3. Här har du en till. 🙋🏼‍♀️ Har haft projektor-klocka i sovrummet i flera år. Så behöver jag bara öppna ena ögat å titta i taket vad klockan är. 👌🏻😇😂

  4. Hej,
    Vet att du får många frågor på allt men måste fråga 😉. Vad har du för stekjärn/panna när du gör omelett? De är ju såå gott men jag får aldrig till det. Har försökt googla runt men hittar inte riktigt vad man ska ha just till omellet. Skriv gärna vilken storlek du har också.
    Tack för en super blogg med super recept

    1. Det brukar finnas speciella ”omelettpannor” som är lite mindre, googla det så hittar du massa märken! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..