Nytt på ”kontoret”

Innehåller annonslänkar

Dsc 7816

Hej måndag!

Älskar måndagar. Särskilt soliga krispiga dagar som denna med sensommarvibbar i luften. Enda negativa hittills var att det var slut på mjölk! Men hittade en granne hemma med mjölk så nu har jag inget att klaga på. Pepp för en ny vecka (ganska kort effektiv vecka, fritids är stängt torsdag fredag), efterlängtat frisörbesök, fest till helgen och en massa kul jobb att hugga tag i.

Dsc 7823

Bubblar i mig att få laga mat och baka, har så många recept på lager att testa och flera som jag redan testat men inte hunnit med att skriva in här.

Dsc 7820

Struktur på dagarna igen! Köpt på mig massa prylar från Lagerhaus. Älskar block och pennor, kalendrar och planeringsark. Så mycket fint de fått in! Skulle kunna gå bananas där inne. (Passande ljus ser jag nu. Doftade så sjukt gott av skumbanan!!)

Dsc 7814

fin ljusstake också! 59 kr.

Dsc 7809
Dsc 7811
Dsc 7812

Och hur söta tacosaker? Blev akut sugen på tacos. Missade dock att de fanns som servetter också.

Dsc 7818

HÄR hittar ni alla nyheter!

KRAM

  1. Hej, hur sparar du dina recept? Är det i vanliga pärmar med plastfickor? Jag älskar tidningen Allt om mat, och sparar ofta tidningarna men man kan ju inte spara hur länge som helst😊. Har lovat mig själv att spara favoritrecept( och det är många i den tidningen) på ett bra sätt. Tack för en härlig blog.

    1. River ut alla recept som verkar intressanta och sparar på hög tills jag testat dem. Det var så bloggen kom till i början, först samlade jag recepten i hög – sen var jag ordningssam och klistrade upp de på svarta papper och skrev receptet med silverpenna när jag testat dem men sen insåg jag att det var smidigare att spara dem i en blogg så jag kom åt dem var jag än var – och på den vägen är det 🙂
      Kul att du gillar bloggen! kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..