Min fredag

Innehåller annonslänkar

 

Hej hej

Kaffekopp nr 2 brevid mig, mailen är hyfsat i kapp och en rad prydliga högar med papper framför mig att beta av i dag. Försöker få rutin på att jobba hemifrån utan att göra en salig röra (eller bry mig om röran som finns). Går ganska bra.

Img 1094
Img 1097

Helgen var lång tyckte jag! Var ute och åt med familjen i fredags och då känns genast helgen längre på något sätt. Hade bokat bord på pinchos, tycker det är kul, barnen älskar det men egentligen finns det inte så mycket matmässigt de gillar om jag tänker efter 🙂 Hade önskat att de hade vanliga pommes (fanns i början). Men det är kul med lite roliga drinkar (även för barnen) och att sitta och beställa lite av varje då och då. Bäst av allt är popcorn innan maten om du frågar barnen.

Img 1104
Img 1106
Img 1109

Strosade vidare förbi ica och köpte varsin 3-pack kinderägg till barnen (muta) och slog oss ner på Chilango i saluhallen för varsin drink. Lätt stans bästa drinkar (och bartender). Både snygga och goda, han trollar fram allt möjligt gott. Vinkade till mamma och pappa som bor mitt emot 🙂

Img 1120
Img 1140
Img 1158
Img 1155
Img 1159
Img 1162
Img 1166
Img 1169
Img 1176

Suddig bild men ni ser ju lyckan hur nån njuter av frosseri av kinderägg 🙂

Jag hade svarta byxor House of Lola (favoritmodell, köpt 3 (!) par likadana) linne Lindex och fladdrig långblus i höstig färg HÄR (den är mörkgrå med orange blommor och skir, fick så fina komplimanger om den). Matchade väska Louis Vuitton. Skor Keds.

Img 1154

KRAM

 1. Lisa skriver:

  Så snygg du är! Vet du vad modellen heter på byxorna från House of Lola?

  1. Inte på rak arm. De är liksom 7/8 långa med dragkedja i sidan och bred mudd upp om det är nån hjälp. Kram

   1. Marita skriver:

    Låter som Fleur pants, fanns förra säsongen. 😊

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..