ANNONS

Nya stolar i rosa sammet och ett gott LCHF-bröd

/

Innehåller reklam genom annonslänkar för Ellos

Img 1183

Hej soliga tisdag!

Klarblå himmel och kylig luft, underbar start på dagen.

Ni är många som frågat om stolarna och ja visst är det nya stolar i matsalen. Sååå nöjd. Alltså SÅ nöjd. Blev så mycket mer ombonat och mysigt, en liten färgklick utan att vara för färgglatt. Sköna att sitta på och nätta ändå så man får plats med många (förut hade vi 8 stolar kring bordet, nu fick jag plats med 10).

Img 1196
Img 1199

Jag passade på att köpa mina HÄR nu när det är 20 % rabatt på hela hemsortimentet (kampanjen aktiverar ni HÄR). Klart prisvärda tycker jag.

Img 1190

Satt så lågt mot bordet förut, nu kom vi upp ett par cm och det blev perfekt. Sa jag SÅ nöjd??

Img 1181

Blir så fint mot mitt blåvita porslin från Royal Copenhagen att duka med. Eller mitt mörkgrå Kastehelmi. Gäster helgen, vill börja duka redan nu!

Ska slå mig ner där nu och äta frukost framför nyhetsmorgon. Försöker att inte äta för mycket kolhydrater till vardags (mår så bra av det) men saknar ett gott bröd. Testat otaliga men inget har fallit mig i smaken helt. Men nu testade jag ”Annas enkla fröbröd” som Åse lagt upp.

Dsc 7956

Blev faktiskt både saftigt och gott, kompakt och platt som ett riktigt mustigt mörkt bröd och perfekt som ”mack-bas” med en massa goda pålägg. Så det är ett tips! Enkelt att svänga i hop också. Man kan blanda vilka frön man vill men detta hade jag i nu:

Enkla fröbröd
ca 16 st

4 ägg
2 1/2 dl riven gouda ost
1/2 dl riven parmesan
1 1/2 dl linfrön
1 1/2 dl solrosfrön
1 1/2 dl pumpakärnor
3/4 tsk salt
1/2 dl nyponskal

Blanda i hop allt till en smet. Klä en plåt med bakpapper och häll ut smeten. Platta till den jämnt med en slickpott. Grädda i 220 C ca 10-15 min. Låt svalna lite och skär dem i rutor, ca 16 st.

Dsc 7951
Dsc 7952
Dsc 7953
Dsc 7954

KRAM

40
65

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00