En titt i min lilla WIC, en gigantisk (!) skärbräda & en rabattkod

I samarbete med Jotex, innehåller annonslänkar

Img 1395

 

Hej hej

Som jag älskar min lilla wic. Bakom tv-väggen i sovrummet gömmer den sig. Hade jag fått drömma hade jag ju gärna haft en gigantisk sån, men har man inte möjlighet till det så har man inte, men har man ett liiitet tomt utrymme så kan man göra det bästa av det. Denna är inte många kvadratmeter (max 3?) men rymmer massor. Har byggt på höjden, har mindre väskor i de större, samlar scarfs i kartonger och säsongsanpassar garderoben. (Dags att packa ner sommarkläderna snart med andra ord)

Img 1390
Img 1401
Img 1399
Img 1396

Jag klättrar på världens sötaste sammetspuff (HÄR) för att nå allt. Den har jag nog visat tidigare men nu finns den i lager igen i alla färger och storlekar. (Jag har den lilla i beige)

Img 1405
Img 1407

By Malene Birger printet tröttnar jag aldrig på. I samlingen finns nu 3 kabinväskor, nästan en till alla i familjen när vi reser. Hoppas det kommer någon snygg färg i höst!

Img 1406
Img 1410
Img 1417

Och i går satte Micke upp den finaste lilla lampan i taket så jag ser bättre nu när det börjar bli mörkt (HÄR). Så mysigt ljus och perfekt i strl.

Img 1413
Img 1415

I rummet finns ett stort runt fönster som inte går att öppna så i somras (innan vi hade satt upp gardinen och skenan över fönstret utan hade den i dörröppningen mot sovrummet i stället) blev det sååå varmt här inne så saker smälte! Jag skojar inte, aldrig varit med om dess like. Hade en poncho med guldknappar som låg mot fönstret en dag och då blev knappen såå varm av solen att den spräckte hela fönstret!!

Img 1430
Img 1421

Men nu sitter DENNA gardin på plats framför fönstret istället, en mörkläggande sammetsgardin som jag drar för på natten och soliga dagar så det blir mörkt och svalt i både wic och sovrum. (Liknande omtag med tofsar HÄR)

Img 1426

I bland när vi har gäster så lånar vi ut Sebbes rum och lägger en madrass på golvet här inne, det är precis så det får plats på både bredden och längden, och så får han sova här. Värsta kojan, gissa poppis! Det knepiga är bara att han inte vill flytta tillbaka sen.. Vi får väl se hur vi gör i helgen : )

Img 1402

Beställde en ”liten skärbräda” som jag hade tänkt ha nån ost och lite salami på till soffmyset. Gissa chockad jag blev när jag plockade upp den. HAHAHA! Som ett helt soffbord! Men vi älskar ju ost och får sällan plats på en bricka med alla tillbehör så när jag skrattat färdigt insåg jag ju att den är peeeerfekt!! HÄR finns denna. (brunsvart)

Img 1436
Img 1375

Och blåvitt porslin vet ni ju att jag är svag för. Detta fina uppläggningsfat kommer från serien Victoria – kunde ju inte låta bli då : ) HÄR finns hela serien.

Img 1435

Jag har fått en rabattkod att dela med mig av till er!

Med MATPLATSEN20 får ni 20 % rabatt på ett helt köp. (Gäller även mattor och möbler så passa på att kika på dem). Gäller t.o.m 2/9 på allt utom nedsatta priser. Alla nyheter hittar ni HÄR.

KRAM

(Just ja, får ju alltid en massa frågor om duschhyllan från Jotex! Den är också påfylld nu i både svart och vitt HÄR. Bästa som hänt vår dusch : ) Passar överallt och så billig).

 1. Anni skriver:

  Nu ska jag visa min man vad det gamla datorrummet ska användas till!!!! Äskar att ha översikt över allt. Och såååå himla snyggt du har i din wic!!!
  Vad heter färger på sammetsgardinen? Söker en som går åt både gammelrosa och grått.
  Nu när hösten är på ingång blir det ju så mycket enklare att vara inomhus och piffa lite 🙂
  Kram <3

 2. Mollan skriver:

  Gardinomtaget med tofs du visar hittar jag ej på Jotex. Skulle verkligen vilja ha!

 3. Vilken fin wic du har. ag blir också avis. Jag har länge velat ha en wic. Jag håller tummarna att jag snart får en.

 4. Therese skriver:

  Jättefin wic. Har själv en och ett tips. Dra för gardinen typ alltid. Har fönster i min och herregud vad solen bleker snabbt! Har förstört bl.a. mina favvo vagabondstövlar :(. En var solblekt och en konjaksfärgad. Kram

  1. Jag har bara öppet när det är mulet, tack för tips. Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..