ANNONS

Våfflade mackor och resenerver

/

Dsc 0933

Godmorgon!

Fladdrig i magen av resenerver här men nu sitter vi i bilen och det som inte är packat får vi klara oss utan. Pass, Esta, mobil, dator, diverse laddare, kontokort. Man behöver väl inget mer?

Dsc 0929

Bruka ini göra varma mackor i våffeljärnet? Blir så himla gott tycker jag!! Nästan godare än i smörgåsjärn, blir mer knaprig grillad yta liksom.

Dsc 0936

Favorit är nog den kanske simpla men ack så goda fyllningen bestående av god skinka + massor med ost + dijonaise. Och smöra för Guds skull utsidorna på mackorna!

Dsc 0930

Hann inte äta frukost så magen kurrar nästan när jag ser detta. Får bli något på Arlanda om vi hinner. Sen väntar nästan 9 timmar ren och skär lyx på flyg. Inga barn att serva, kommer sakna ihjäl mig men det förtar inte det faktum att det är en heeelt annan grej att flyga utan barn – här ska sippas på en GT och plöja film efter film, kanske sova en sväng mitt på blanka dan och äta mat utan att nån behöver gå på toa mitt i.

KRAM

4
62

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00