Bodega Negra NYC

Innehåller annonslänk

Img 2467

Men god moooorgon! 

(Klockan är ungefär 07.00 här i New York – 13.00 i Sverige).

Lång resedag i går, vi kom i säng vid halv 5 svensk tid men ställde om oss ganska snabbt tycker jag. Landar man som vi på eftermiddagen här så hinner man få sol och komma in i nya dygnsrytmen snabbt, kommer man sent på kvällen lagom till läggdags funkar det inte alls tycker jag.

Img 2470

Fastnade i hissen i går, kom varken upp eller ner eller ut, hann bli lite svettiga.. Undviker den framöver : )

Kom fram till hotellet lagom till middag och svirade om lite snabbt och åkte upp till rooftopen. Där träffade vi på flygvärdinnorna från flyget, haha lite kul. Vilken utsikt! Ska skriva mer om hotellet sen, verkar grymt so far.

Img 2476
Img 2480
Img 2481
Img 2483

33 grader i går kväll, helt galet. Underbart! (Vädret ska vara väldigt varierande, 24-32 grader, sol och regn om vartannat).

Min klänning finns HÄR. (Missa inte erbjudandet om upp till 40 % rabatt på ordern HÄR, grym deal)

Img 2488
Img 2490

Efter (svindyr) drink på taket åkte vi ner och åt på restaurangen på hotellet, Bodega Negra (finns i London också). Mexikanskt kök, mörkt och mysigt (omöjligt att fota maten i det ljuset dock) god mat och uuurgoda desserter. Alltså kolla churrosberget med karamelliserade bananer, glassar och extra allt på och chokladbomben som gömde en chokladfondant och salt karamellsås i ett hav av vit choklad.

Img 2501
Img 2504
Img 2509
Img 2510
Img 2518
Img 2526

Stapplade proppmätta ett varv runt kvarteret sen för att hålla oss vakna liiite till men gav upp strax efter 22.00 (04.00). Bra jobbat ändå tycker jag, vaknat hyfsat pigg och utvilad i dag redo för fredag i NYC!

KRAM

 

  1. Camilla skriver:

    Åh vad härligt att få följa med på er resa. Skall själv till New York i oktober, så ser fram emot massor av härliga tips. Ha det underbart!

  2. Lillyk skriver:

    Ääälskar dina resetips! Ha en riktigt härlig semester!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..