Shake shack

Hej hej

Får inte ingång datorn som sagt så det får bli bättre uppdateringar från hemmaplan sen men kikar in med ett tips från mobilen.

Dagens lunch intogs på Shake shack. Det kanske inte ser så speciellt ut men jag tror det är de godaste hamburgare jag vet!!

För att inte tala om deras omtalade milkshakes. Jordgubbsmilkshaken smakar som en drömmigt gräddig variant av rosa puckstång om ni minns den. Helt galet vad god!! Aldrig smakat något liknande.

Precis kommit tillbaka till hotellet efter en heldag på stan. Nu så här på kvällen är det fortfarande över 30 grader varmt, varit lite smått olidligt utomhus i dag. En kall dusch och fräscha till oss lite sen ska vi leta upp någon god middag. Har inget bokat eller planerat i dag fanatiskt. Lutar åt pizza men vi är fortfarande mätta efter lunchen så vi får väl se. Sista middagen för denna gång, i morgon kväll äter vi på planet hem.

KRAM

 1. Lisa skriver:

  Vill inte jinxa, men jag är helt impad över att det inte har regnat alls denna gången ni är på resa! 🤗 skönt! New york är min drömresa. Ska med dit en vacker dag!

  1. Haha Joddå det regnade lite andra dan!! 🙂 New York är verkligen en drömresa, hoppas du får möjligheten. Kram!

   1. Lisa skriver:

    Jag menar det. 😂

 2. Salted caramel pretzel -shaken är gudomlig den med. 🤣😍

  1. Den tog stina! Galna milkshakes, att nåt kan vara så gott!!! Kram

 3. B-M skriver:

  Åhh, va jag längtar tills slutet av oktober när det är min tur att åka till NYC! Håller koll både här och på insta efter bra tips och Shake Shack är ju ett måste att besöka! Njut av er sista dag i världens bästa stad! Kram

 4. Jaana skriver:

  Hej V

  Ska själv åka till New York på söndag och hoppas därför att du hinner uppdatera några både bra och kanske lite tips om vad som är prisvärt i USA.
  Trevlig fortsatt vistelse
  // Jaana

  1. Anna skriver:

   Amerikanska märken på hud, hår och smink bör du kolla in. Gå på en Rickys, kedja som finns lite överallt. Köp ex Redken billigare än hemma. Kolla även in Uniqlo, japanskt basklädmärke, öppnade i Sthlm nyligen. Sköna jeans och tunna dunjackor, prisvärt.
   Shoppar gör du på Broadway, börja på Canal St och jobba dig uppåt. Billiga skor, främst räningsskor, på DSW vid Union Square. Om du har tålamod, kolla in outleten Century 21 vid Ground Zero.
   Om du är intresserad av mat, kolla in Whole Foods, kedja, och Eataly, restaurang/italiensk matmarknad.
   Googla allt innan, och ta skärmdumpar på kartor. Ha det gott!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..