Barbuto

Img 3327

Hej hej

Middagen med vännerna åt vi på italienska Barbuto efter deras tips (ligger tydligen på toppen av italienarna och den som är ”inne” nu). En airy garage space restaurang (man sitter liksom inne fast ute, öppnar upp väggarna) med känd kock. Perfekt för en varm senommarkväll.

Tog in en burrata (som smälte i munnen) och deras kålsallad med ansjovis (storsäljare men nja..) att dela på i väntan på maten. Sen delade Micke och jag på en pasta pesto och en carbonara. Gott, pasta är bland det bästa jag vet! Äter det dock ganska sällan för mår alltid pyton efteråt och ser höggravid ut men ibland är det värt det : )

Img 3328
Img 3332
Img 3334
Img 3335

Till dessert delade vi på en chokladmousse (god!) och en tiramisu (också god sa de som gillar tiramisu) men jag verkar vara den enda i världen som inte inser dess storhet för jag tycker inte det är gott. Alls. Och då älskar jag ju choklad och kaffe annars. Eller nej förresten min man tycker detsamma. Men sen känner jag nog ingen mer : )

Img 3344
Img 3347

(Min klänning finns HÄR, favvo. Passar lika bra med strumpbyxor i höst).

Img 3353

Grym kväll som avslutades med drinkar på vår rooftop fram till småtimmarna med en utsikt man nog aldrig kan tröttna på eller vänja sig vid.

KRAM

 

 1. Gillar inte heller tiramisu. Men mest för konsistensen, tycker bara det är fluff och blött.
  Sjukt sugen på NY nu efter dina inlägg!

 2. Anna skriver:

  Hej! Kunde inte kommentera under shoppinginlägget så skriver här. Vi shoppade massor på Woodbury common outlet i New Jersey. Fyndade på Converse, Yankee Candle, Levis, Tory Burch, Tommy Hilfiger, Levis mm. Vi var där 2012. Underbar resa och vill tillbaka 🙂 Tack för en fantastisk blogg, älskar den! Ha en fin helg!

 3. Anna skriver:

  Fortsätter att tipsa lite här i kommentarerna, någon med vaket öga kanske hittar hit 😉 För italienskt, testa Eataly. Typ marknad inomhus med restauranger, finns även en liten mysig rooftop längst upp för bla ölintresserade.

  1. Mysigt, samma kedja som finns i Sthlm numera va? Kram

 4. Hatar tiramisu…får kväljningar faktiskt. Mycket konstigt!
  Älskar New York däremot, fick en resa dit i födelsedagspresent för två år sedan och längtar ständigt tillbaka! Vi var där över thanksgiving och såg Macysparaden, och alla fina höstfärger i Central park. Urmysigt.

 5. Susanne skriver:

  Gud vad mycket bra tips! Tack!Tycker inte heller om tiramisu btw, fast sen gillar jag ju inte kaffe heller…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..