Bubbys (frukost) och High line

Img 3131

Hej hej

Ännu ett grymt frukostställe, Bubbys. Ligger precis vid High Line (övergiven upphöjd järnväg som numer är ett promenadstråk med grönska).

Det finns Mimosa flight på menyn! Vilket är en provsmakningsbricka och i detta fall med Mimosa då. En vanlig (apelsin), en persika, en vattenmelon och en grapefrukt (absolut godast!). Tur vi åt ordentlig frukost till ; ))

Img 3132
Img 3134
Img 3143

Grymt god krispig granola med färska bär och tjock grekisk yoghurt. Pannkakorna med stekt banan och valnötter var jättegoda. Sconesen magiska med hemlagat smör och marmelad, aaaah så gott.

Img 3149
Img 3150
Img 3151
Img 3152
Img 3154

Provade ”grits” för första gången. Varit så nyfiken på det! Det är en slags majsgrynsgröt. Har ni sett serien Hart of Dixie? Där är det ett tjat om grits (det är sen dess jag varit så nyfiken). Var det gott? Jovars. Kanske inget jag kommer börja laga hemma men det var gott med en liten klick.

Img 3157
Img 3159
Img 3163

Skönt med en promenad efter detta 🙂 High line ligger som sagt precis brevid. Mysig liten promenad och grönt mitt i stan (men var kanske inte jätteimpad, vi gick dock bara en liten bit på den så vi kanske missade det bästa).

Img 3164
Img 3167
Img 3169

KRAM

  1. Sara skriver:

    Såg ut som en frukost i min smak 😋. Har ännu inte varit i New York men det finns på min bucket list. Så kul att läsa alla tips ☺️. Hur många dagar var ni borta?

  2. Ninni skriver:

    Oj, vad ni äter! Ändå håller ni er smala- lyckans ostar! Själv skulle jag rulla fram! Kram på er!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..