Flatiron, Peninsula rooftop (Salon de Ning) och nya outfits från H&M

Img 2892

Hej hej

Flatiron är en cool bygnad (ser ut som ett strykjärn), klassisk att fota och här finns ett litet torg med uteservering där det är mysigt att sitt och titta på folk. Hittade killarna här efter Stina och jag gjort Victoria Secret en dag (tar sin tid hehe).

Img 2901
Img 2898
Img 2900
Img 2903

Vi hade lite finare middag inbokad på kvällen, gick runt på stan i drygt 30 grader hela dan och insåg tillslut att vi var för långt bort och klockan för mycket för att vi skulle hinna hem och svida om inför middagen så vi bestämde oss för att gå in alla 4 på H&M och köpa oss varsin outfit och ses på Peninsulas rooftop när vi var klara. Var både för underklädda och för svettiga för att kännas ok att gå ut och äta i.

Img 2904
Img 2912

En stund senare tadaaa.

Img 2919

Det blev en ljusblå body, rostorange kjol (älskar!), matchande skor, guldiga örhängen och en grå tjockkofta. För även om det var tokvarmt ute så har alla restauranger någon förkärlek för gastkramande iskall AC så en poncho eller kofta med när man är ute och äter är att rekommendera.

Hann precis upp på rooftopen när solen gick ner.

Img 2949
Img 2923
Img 2928

Rooftopen med utsikt över 5th är en favvo. Snordyra drinkar som överallt men utsikten är grym.

Img 2929
Img 2941
Img 2940
Img 2938
Img 2952
Img 2956
Img 2960
Img 2968

Denna skyline alltså. Magisk. Som inget annat!

KRAM

 

  1. Susanna skriver:

    Ser verkligen ut som en härlig resa! Jag bor själv i USA (Virginia) men åker inte till NYC speciellt ofta. Men nu blir jag sugen. Coolt att springa in på HM och köpa kläder till middagen. Lite spontant så där. Tycker svenskarna att det är dyrt nu i USA?

    1. Kul, Virginia har jag aldrig varit. NYC är jag alltid sugen på 🙂 Drinkar var dyrt men annars upplevde jag det inte särskilt dyrt för att vara storstad. Det är ju inte billigt som förr kanske men inte dyrare än hemma heller. Nu shoppade vi inte så mycket utan åt mest. Förutom på HM då men det var nog samma pris som hemma, alla kom undan med under 1000 kr far en outfit. Outlets kan man säkert fynda billigt på men det har jag aldrig besökt någon. Det trixigt är kanske skatten iof, det tillkommer ju alltid när man kommer till kassan och man (jag) blir lika överraskad varje gång (och det blir inte lika billigt som man tänkt sig). kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..