Frukostdiner – Chelsea square restaurant

(innehåller annonslänkar)

Hej hej

Då ska vi se här. Försöker gallra bland bilderna och komma i håg vad jag redan skrivit om och inte. Vi började med middag första kvällen på Bodega Negra, den kan ni läsa som HÄR. Och frukost dagen efter på Balthazar, den hittar ni HÄR tillsammans med en lunch på Black Tap. Nästa middag åts på köttrestaurangen Gallagher, det hittar ni HÄR. Och lunchburgare på Shake shack HÄR.

Img 2768

Hungrigt gäng påväg på frukostjakt. (Min kjol är från H&M devided och blusen HÄR).

Vi hade tänkt gå till The Flame som är ett gammalt hederligt amerikanskt hak men påvägen dit så sprang vi på ett annat sådant alldeles runt hörnet från hotellet så vi slank in där istället. (Vi bodde HÄR ska skriv mer om hotellet sen).

Img 2792

Chelsea square restaurant. Öppet dygnet runt 🙂 Gullig personal och sån hederlig amerikansk diner-frukost. Rejäla goda portioner. Vi beställde lite blandat som vanligt för att få smaka från lite av varje. Man kan tro att man är mätt en hel dag efter en sån här frukost (och så kändes det direkt efter, som vi stånkade och ojade oss när vi stapplade ut i 90 graders vinkel) men sen går och går och går man så mycket att man lätt klämmer lika mycket till lunch med.

Img 2777
Img 2781
Img 2782
Img 2787
Img 2791
Img 2779

Inte de vackraste uppläggen eller bilderna kanske men det är lite av charmen på såna här diners. Ser ni de där små vårrulleliknande sakerna? De kallas Blintzes. Ska försöka mig på att göra egna i helgen.

Återkommer med fler frukosttips!

KRAM

 

  1. När vi var i NY i våras slank vi också in på foodhallen för en liten vätskepaus. Servitrisen var så hög att vi inte kunde prata om något annat, men hon höll ändå koll på våra beställningar och spillde bara liiiite trots att hon knappt kunde gå. Spännande ställe och jag fick en helt ok drink 🙂

    1. HAHAHA!! Vissa är ju bättre på att göra det här med två saker samtidigt än andra 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..