ANNONS

Grand hotel – the grand finale

/

Img 3370

Hej hej

Åh jag behöver en ny serie så här i höstrusket. En sån där man blir helt fängslad av, med kärlek och intriger och vackra miljöer och good feeling. Gärna många säsonger så man riktigt kan frossa i den. Har ni något tips på en sån?

Jag har. Grand Hotel. Åh denna underbara spanska serie, såå avis på er som har den framför er. Se den, se den, se den!!

Img 3388

Slog på stort och såg sista avsnittet tillsammans med några grannfruar som också plöjde serien samtidigt. Klädde oss lite fint och så bjöd jag på snittar och bubbel till. Fira det som firas kan med guldkant!

Img 3378

Äggbakelser, minibruschettas, tunnbrödssnurror, baked brie, ost & chark. Och rosa bubbel.

Img 3361
Img 3367
Img 3380
Img 3421
Img 3429

Men som sagt, seee Grand Hotel nu om ni inte gjort det. Ni kommer älska den!

(Och ge mig tips på nå ny 🙂 men gärna inte spansk denna gång för jag är så dålig på att sitta och kolla med full fokus – och det behövs ju när det är på spanska)

KRAM

67
42

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00