Grand hotel – the grand finale

 

Img 3370

Hej hej

Åh jag behöver en ny serie så här i höstrusket. En sån där man blir helt fängslad av, med kärlek och intriger och vackra miljöer och good feeling. Gärna många säsonger så man riktigt kan frossa i den. Har ni något tips på en sån?

Jag har. Grand Hotel. Åh denna underbara spanska serie, såå avis på er som har den framför er. Se den, se den, se den!!

Img 3388

Slog på stort och såg sista avsnittet tillsammans med några grannfruar som också plöjde serien samtidigt. Klädde oss lite fint och så bjöd jag på snittar och bubbel till. Fira det som firas kan med guldkant!

Img 3378

Äggbakelser, minibruschettas, tunnbrödssnurror, baked brie, ost & chark. Och rosa bubbel.

Img 3361
Img 3367
Img 3380
Img 3421
Img 3429

Men som sagt, seee Grand Hotel nu om ni inte gjort det. Ni kommer älska den!

(Och ge mig tips på nå ny 🙂 men gärna inte spansk denna gång för jag är så dålig på att sitta och kolla med full fokus – och det behövs ju när det är på spanska)

KRAM

 1. Stina skriver:

  Var är mattan i köket ifrån och din väninnas svarta klänning🤔🤗
  Kram
  Stina

 2. Annika skriver:

  Handsmaids Tale! Du måste se! Ge den 1-2 avsnitt. Olik alla andra serier men så grymt bra!!!! Lita nu på mig❤

 3. Johanna skriver:

  Dark, tysk serie som finns på Netflix! Så bra! Spännande och gav mig rysningar när musiken spelades. Kanske fel språk just nu om du inte kan tyska bra! Men spara till senare kanske!

  1. Eva skriver:

   Man kan se Dark dubbad till engelska :).

 4. Linda skriver:

  Jag kollar just nu på casa de papel så bra sen kollar jag(när min man inte är med😂) på chesepeak shores så mysig!! Lite som Dawsons creek fast med vuxna skådespelare. Grace och frankie är också så mysig. Alla på netflix❤️

 5. Annika skriver:

  Hej!
  På Netflix har jag börjat titta på Sisters. En australiensisk serie som är lite smårolig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..