ANNONS

There´s a new brunch in town

/

Img 3956

Godmorgon!

Ny vecka, nya tag. Älskar måndagar. Går runt här i mjukiskläder och en kaffekopp och nynnar lite, på gott humör. På minussidan så är jag allergisk mot något och vaknade med igensvullet öga och utslag i ansiktet.. Lägger till en allergitablett till morgonens pillerdos : ) (urdålig på att äta tillskott av något slag men har börjat med magnesium – hjälper faktiskt om man som jag brukar få kramp i vaderna på nätterna, priorin för håret – vetetusan om det hjälper men ska ge det några månader, och en multivitamin mitt val kvinna.)

Img 3951

Underbar hösthelg. Vilket väder! I lördags var Sebbe på flyguppvisning med morfar så Micke och jag tog med Olivia på stan och började dagen med brunch. Saknar brunchställen i Örebro, finns knappt några att välja på. Men nu har Scandic Grand börjat med brunch och förövrigt renoverat hela hotellet så där var suuupersnyggt!! Tror inte jag varit där på 8 (!) år, sist var nog HÄR.

Img 3965
Img 4014
Img 3970
Img 3974
Img 3975
Img 3977
Img 3978
Img 3979
Img 3986
Img 3987

Bra brunch! Stort utbud av lite nyttigare alternativ, man kunde göra sin egen sallad eller sin egen Ramen – Micke gjorde en och satte buljongen i näsan. Haha. Man kunde göra sina egna våfflor – och det blev 4 minivåfflor i stället för en jättevåffla. Såå söta och vem orkar äta de där jättevåfflorna undrar jag jämt? Då orkar man ju inget annat.. Våfflorna fick man sen pimpa med både salta och söta tillbehör. Räkor och röror eller grädde och marshmallows osv..

Img 3990
Img 3991

På dessertbordet fanns macarons till Olivias stora lycka. Chokladmoussetårtan var gudomlig!

Img 4010
Img 3994

Förutom våfflorna och sötsakerna var mina favoriter ribsen (så goda!), ostpajen (grymt god) och friterade tunnbröd (!!) med ost och chark. Pluspoäng för goda icke sönderstötta bacon också. Men äggröran gick tyvärr inte att äta.. Smakade papper.

Img 3998
Img 4000
Img 4013

Koffeinfritt kaffe fanns, yay!

Lördagar 12-14.30 serverar de brunchen. Den kostar 225 kr/vuxen och 10 kr/år för barn upp till 12.

(Vad tycker ni om pris per ålder på barn förresten? I vår familj äter Sebbe 7 år lite av varje medan Olivia 11 år äter som en myra. Och grannen L som är 2 år äter nog mer än båda mina barn tillsammans hehe).

Img 4020

Snygga toaletter 🙂

Var mätt fram till kvällen sen. Då var vi bortbjudna på dinnerparty, men det får ett eget inlägg om en stund.

Hur var er helg? Berätta gärna!

KRAM

15
36

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00