Tisdagstankar

Img 4207

Hej hej

Känner mig under isen i dag. Hoppas det bara är pms. Trött som ett ösregn med huvudvärk, risig hy, svullen och orkeslös.

Var och handlade på morgonen. Med pms så blir det 90 % snask och choklad i inköpskorgen.. Nån som testat nya polly?

Img 4216
Img 4217

Chokladkakan ska jag dock spara (lycka till), hittar den inte så ofta och den är såå god i denna dessert. (recept HÄR)

S4r

Pepparchips hittar jag inte heller ofta men det (och barbeque – obs räfflade) är mina absoluta favoriter så jag passar på när jag ser dem. Karamelliserad rödlök låter spännande? Framförallt snygg förpackning, älskar lila saker : )

Img 4205

Hittade såna söta minipizzabottnar, de ska jag testa ett tilltugg på senare i dag.

Img 4219

Och en ny städspray. Luktade svagt och jättegott, två plus i kanten. Ett tredje plus för snygg flaska som kan stå framme. Och ett fjärde för miljövänlig. (coop)

Img 4220

Ett annat tips som väntar i skåpet inför helgen, dessa minimuffins. Barnen älskar (jag med) och de är i så lagom storlek. Perfekta för ett brunchkalas – och tadaaa det är precis vad som händer i helgen.

Img 4206
Img 4224

Micke somnade i fåtöljen i går kväll ser jag.. (på ljusen som brunnit ner).

Img 4215

Klockan är 10.30 och jag bara bara gått 1 552 steg – inte bra. Med tanke på hur mkt naglarna vuxit så ska jag ta en sväng på lunchen och fixa dem och passa på att jaga några steg runt Marieberg ; )

Img 4218

Frukosten i dag bestod av ägg och finn crisp med kaviar och leverpastej (obs ej i hop på samma macka). Två olika kaviarläger här hemma, Micke är team Randig, jag är team Mild.

Img 4221

Minns ni min challange rensa-ett-skåp-eller-låda-om-dagen? Det blir väl inte en om dagen direkt men nån i veckan, och det är nog en mer rimlig nivå. I dag står rensa-skåpet-med-en-miljard-servetter på todo-listan.

Img 4211

En lång dusch, ansiktsmask, serum (har ett par nya jag ska testa), spraytan och en huvudvärkstablett får kanske iordning på detta trötta ansikte också.

KRAM

 1. ÅsaS skriver:

  Ungefär så känner jag mig idag.. Men, med en balja kaffe och en lång to-do-lista framför mig kände jag att det får bli några Power-hours här idag. Första timmen avklarad, då det blev disk, plock och dammsugning. Nu är det ”bara resten” kvar..

  Får besök från Tallinn i helgen och då får det ju inte se för hemskt ut här.. Vill ju inte skämmas liksom..

  En kvarts paus och pustande, sen nästa timme. Hinner nog med det mesta innan det är dags för föräldramöte i skolan.

  Önskar dig en fin, och betydligt roligare, onsdag!
  Här i Västerås skiner solen från klarblå himmel.

  1. Tack rara, denna dagen är redan bättre. Ska också köra Power Hour här nu, bästa!! Barnen är lediga dock så det stökas ner i samma takt jag plockar.. hehe. Kram

 2. Terese skriver:

  Tack för din underbara blogg! Följer dig dagligen sedan många år. Samlat på mig många recept som är så goda. Tack!
  Igår gjorde jag äntligen ceasardressingen och den var så god! Min man är inte så förtjust i just ceasarsallad men som han åt.😁
  Tycker du har en bra blandning av recept, inredning, serier och kläder och såklart det bästa – livets upp och nedgångar. Allt blir lite mer levande när vi även får vara med om det.
  Hoppas din dag är bättre idag!🙌

  1. Hej Terese. Tack för dina rader, vad glad jag blir!! Jättekul att höra. Stor kram (dagen i dag är redan bättre, hemma med lediga barn och sovmorgon :))

 3. Karin skriver:

  Hej! Hoppas du piggnat till under dagen😃Jag är också så trött i dag, och blek och glåmig är jag också, ser ut som jag fått flera nya rynkor de senaste veckorna och har redan tappat all färg från sommaren😫så därför blev jag intresserad av vad det är för spraytan du använder?😃
  Tack för alla inspirerande inlägg🤗

 4. Anette skriver:

  Jag hoppas verkligen att din dag blev bättre och att du vaknar imorgon utan huvudvärk osv.
  Kram på dig!

 5. De där chipsen med smak av karmelliserad rödlök har jag också varit sugen på att prova. Låter gott i alla fall! Gillar också Kalles milda kaviar! Min favorit är dock kokt ägg på lingongrova med mycket kaviar på. När jag var liten och sov över hos min kompis fick vi alltid till frukost knäckemackor med smör och kaviar som delades på längdennoch las ihop. Dessa doppades sedan i varm choklad. Tyckte detta var så gott!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..