ANNONS

Tortillatårta till barnen

/

Dsc 8382

Hej igen

Jag hinner med ett tips till, till barnen! V gör oftast annan mat till barnen än till de vuxna, nåt mer barnvänligt för barnens smaklökar och de uppskattar knappast att sitta och äta 3-rätters i flera timmar som vi vuxna. Så alla nöjd och glada helt enkelt. Det här är Olivias favorit. Min tortillatårta. Tipsat om den förut och nu till halloween är den ju kul att pimpa så HÄR.

Tacotårta 
4-6 port (beror på hur matglada barn)

1 förp large tortillabröd
500 g nötfärs
1 påse tacokrydda
100 g philadelphia
1 dl grädde
150 g majs
1/2 burk chunky salsa
salt & peppar
ca 300 g riven ost
svarta oliver

Stek färsen och smaksätt med tacokryddan. Rör ner philadelphia, grädde, salsa och majs. Låt puttra samman och smaka av med salt & peppar.

Lägg ett ttortillabröd på bakpappersklädd plåt och bred på lite av fyllningen och strö över lite ost. Lägg på ett bröd till och upprepa som en lasagne. Avsluta med ett lager tortillabröd överst och strö över resten av osten och lägg på oliver.

Gratinera i ugnen, 200 C, 20-25 min. Låt svalna något och skär dem i tårtbitar. Servera med valfria tacotillbehör.

Dsc 8380
Dsc 8381

Efter maten blev det godispåsar. Köper alltid på mig söta påsar när jag är utomlands.

Img 7070.jpg
Dsc 8383

Fördrinken och framförallt tilltugget spar jag till fredag, dem vill ni inte missa!

Nu ska jag kila i väg, middag med grannfruarna och veckans avsnitt av Insatiable.

KRAM

4
30

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00