ANNONS

Åses kök

/

Innehåller reklam för min väninnas bok 🙂

Img 4679

Godmorgon i höstrusket!

Oh my vad det stormat i natt. Lät som ett bergatroll försökte skaka av taket och mitt i det så fick S någon mardröm och ville sova hos oss = kicksparkar i revben och skallad hela natten igenom = inte sovit många minuter i natt. Men han sov iallafall gott och vaknade på strålande humör : )

Img 4682

Jag har dejt med den här vackra pinglan i Stockholm i kväll. Och hon är inte bara min BFF utan en grym kock, expert på lchf-kost och en fantastisk och kreativ kokboksförfattare om ni inte visste det!

Img 4681
Img 4675

Så goda rätter och snygga bilder i denna boken! Och en hel del information om lågkolhydratkost om ni är intresserade av det. Gäller ju att hitta sin grej men jag är def en av dem som mår såå mycket bättre utan gluten och onödigt socker och försöker skära ner på kolhydraterna så gott det går till vardags (vilket är lättare än man tror).

Img 4678

Ska göra mig en rejäl frukost innan tåget går, det blir bla dessa fröbröd. Ni hittar receptet HÄR med det jag brukar ha i. Testa dem!

Img 4674

Åses Kök hittar ni till kampanjpris just nu på adlibris HÄR. Löp och köp!

Nu en skållhet dusch och försöka piggna till lite.

KRAM

4
26

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00