ANNONS

Sitia, Kreta

/

Hej fredag, hej bloggisar, hej från Kreta!

Jag och Åse är nämligen här inbjudna av Apollo och tänkte utforska vad Sitia har att erbjuda.

Packat med mig halva kontoret hit, skönt med miljöombyte och omväxling, har ju mobil arbetsplats. Saknat lite inspiration och feeling på sistone, hoppas få den åter här och ladda batterierna.

Landade sent i natt, blev ändring av flygplats i sista stund så vi landade 2 1/2 h bussresa längre bort än tänkt. (I vanliga fall landar man på Sitia flygplats med transfer på 15 min till hotellet, så smidigt!) Men fram kom vi tillslut, går ingen nöd på oss även om vi är bra sega i dag. Strosat runt i den mysiga lilla byn och bara insuper atmosfären och är. Lite mulet i dag så så det passar perfekt.

Där uppe bor vi på 2:a våningen med utsikt över havet. Skriver mer om hotellet senare.

Just nu har vi slagit oss ner i hamnen på Nouvelle Boutique (fullt med folk och familjär stämning men nog inte en enda turist förutom oss, så härligt) och sitter och jobbar över en aperol spritz med utsikt över havet.

Lite off-season, skönt som omväxling mot det annars rätt hysteriska turistmyllret det ofta är när man reser utomlands. Lugnt och mysigt. Precis vad man behöver så här när höstrusket viner om knutarna hemma i Sverige och vardagen går i ett.

Ska röra oss vidare och leta efter något mysigt lunchställe nu. Någon som varit här i Sitia och har några tips på restauranger? Tipsa gärna isåfall!

KRAM

10
50

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00