ANNONS

Stadsvandring i Sitia med grekisk afton

/

Utflykt i samarbete med Apollo. Innehåller annonslänkar för Ellos

IMG_5741

Hej hej

Vi testade en av Apollos utflykter i lördags kväll – nämligen stadsvandring med grekisk afton. Både guiden och alla deltagare utom vi var danska så jag kan inte påstå att jag fattade jättemycket haha (Åse som med sin skånska förstår lite bättre fick tolka). Men så mysigt att röra sig uppåt små snirkliga gator by night och se sig om på ett sätt man inte gjort annars. Här så vackert! Och träffa nya bekantskaper. Vi drog ner medelåldern lite kan man säga : ) Men vilket härligt gäng pensionärer! Flera reste helt själva på egen hand, coolt.

IMG_5739
IMG_5749
IMG_5750
IMG_5755
IMG_5767
IMG_5758

Suddig outfit men den sköna fodrade kjolen finns HÄR, tischa Coster Copenhagen, väska Louis vuitton, sandaler Rieker.

IMG_5776
IMG_5772

Stadsvandringen avslutades i en liten grekisk butik med provsmak av honung och olivolja (Sitias olivolja är världskänd) och Raki innan vi gick vidare till Cretan House för en grekisk afton med mat vid långbord och grekisk dans.

IMG_5787
IMG_5790
IMG_5794
IMG_5797

Vi var ju på Cretan house häromdan och åt så himla god mat så blev lite besvikna på menyn, kyckling utan sås med ris och pommes är inte riktigt min grej. Däremot himla mysigt med underhållning till middagen och den ena killen i ensambeln var så otroligt passionerad i sin dans, det syntes verkligen att han älskade detta och sånt är så himla kul.

Efter avslutad middag drog vi med oss ett gäng 70+ are på drink på stan, hehe. SÅ kul kväll!

IMG_5825

KRAM

7
30

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00