Stadsvandring i Sitia med grekisk afton

Utflykt i samarbete med Apollo. Innehåller annonslänkar för Ellos

IMG_5741

Hej hej

Vi testade en av Apollos utflykter i lördags kväll – nämligen stadsvandring med grekisk afton. Både guiden och alla deltagare utom vi var danska så jag kan inte påstå att jag fattade jättemycket haha (Åse som med sin skånska förstår lite bättre fick tolka). Men så mysigt att röra sig uppåt små snirkliga gator by night och se sig om på ett sätt man inte gjort annars. Här så vackert! Och träffa nya bekantskaper. Vi drog ner medelåldern lite kan man säga : ) Men vilket härligt gäng pensionärer! Flera reste helt själva på egen hand, coolt.

IMG_5739
IMG_5749
IMG_5750
IMG_5755
IMG_5767
IMG_5758

Suddig outfit men den sköna fodrade kjolen finns HÄR, tischa Coster Copenhagen, väska Louis vuitton, sandaler Rieker.

IMG_5776
IMG_5772

Stadsvandringen avslutades i en liten grekisk butik med provsmak av honung och olivolja (Sitias olivolja är världskänd) och Raki innan vi gick vidare till Cretan House för en grekisk afton med mat vid långbord och grekisk dans.

IMG_5787
IMG_5790
IMG_5794
IMG_5797

Vi var ju på Cretan house häromdan och åt så himla god mat så blev lite besvikna på menyn, kyckling utan sås med ris och pommes är inte riktigt min grej. Däremot himla mysigt med underhållning till middagen och den ena killen i ensambeln var så otroligt passionerad i sin dans, det syntes verkligen att han älskade detta och sånt är så himla kul.

Efter avslutad middag drog vi med oss ett gäng 70+ are på drink på stan, hehe. SÅ kul kväll!

IMG_5825

KRAM

  1. Hej fina, fråga Åse vart hon hittat den fina rosa kjolen. Ha en fortsatt härlig semester, här hemma är det dis och lite småregnigt idag. Kram

    1. Märket är Kaffe. Vi njuter av några sista timmar här, i kväll åker vi hem. Till brittvärmen hoppas jag! kram

  2. Hej..
    VI bodde på hotell itanos i 2 veckor.. Älskade detta hotell… MEN det tråkiga va.. Mitt emot våran balkong.. till ett tak.. Stod en stackars fin hund mitt i hettan.. fick inte gå ut.. gjorde sina behov där den stackarn bodde under ett plåttak.. vi sa till i receptionen.. fler än vi gjorde det.. men ingenting hände… SÅ vi åker inte tillbaka till Sitia.. Men annars va allting jättefint O god mat.. Vi fick byta rum.. SÅ andra veckan gick bättre.. Men man hörde den stackars hunden yla i hettan.. Men ha det bra därnere.. Det är jättefint där.. Mvh/Carina.. VA DÄR 2017..

  3. Jag gör ofta ditt recept på Souvlaki 😋😋älskar det 👍🏻🇬🇷

  4. Lotte skriver:

    Vilken härlig resa ni gör 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..