ANNONS

Inodion – grekisk födelsedagsfest

/

Innehåller annonslänkar

IMG_6022

Hej hej

Ligger i sängen med varsin laptop och kaffekopp. Ska jobba undan lite och slänga oss vid poolen en sista gång innan vi checkar ut. I kväll går flyget hem. Dessvärre är radarn fortf trasig här i Sitia så vi får åka till Heraklion och flyga därifrån så det blir en lång resa. Landar i Köpenhamn i natt vid 01.20 men då går inget flyg så jag sover över på flygplatsen och flyger vidare i morgon och sen hämtar mamma och pappa upp mig på arlanda <3 Hemma i Örebro lagom till fredagsmys med familjen som jag saknar ihjäl mig efter nu!!

IMG_6020

Roligaste kvällen på hela resan var nog häromkvällen när vi lite trötta skruttade ner på stan för en bit mat. Bestämde oss för att testa Inodion som fått bra betyg på tripadvisor och även rekommendationer av er läsare. Satte oss vid ett bord för två bakom ett långbord fullt med glada greker (och några tyskar) och tittade på menyn.

IMG_6027

Medan vi satt där fick långbordet in förrätt nr femtioelva ungefär som var någon rödgul röra, blev nyfikna och sa vi ville beställa det de hade men det fanns inte på menyn. Några sekunder senare hade en av de grekiska herrarna som snappat upp det bjudit oss på en skål från deras. Och sen bara fortsatte det, han skickad över smakprover och rätter på löpande band till oss och tyckte vi skulle joina deras födelsedagsfest (hans tyska vän firade 72 år). Ville inte tränga oss på (så svenskt) så vi satt kvar vid vårt bord och åt medan de skickade in vinkaraffer på löpande band till vårt bord.

IMG_6028
IMG_6057
IMG_6051
IMG_6047

Camilla och Petra kom förbi sen också (de har kört halvpension och äter på hotellet) och lite senare så satt vi visst kring långbordet allihopa, sjöng och spelade. Camilla är musiklärare och fick in en gitarr och joinade Giorgos som plockat fram sin, det blandades grekiska låtar med Abba, ja må han leva och annat hejvilt fram till småtimmarna. Vilken fest! Och såå trevliga härliga människor. Otippat slut på den kvällen. Kommer sakna detta generösa och härliga sätt att umgås med nära kära och totalt okända.

IMG_6066
IMG_6062
IMG_6067

Kvällens klänning fastnade knappt på bild men det var DENNA från Ellos.

IMG_6015

KRAM

1
27

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00