Brunch på Quality Hotel Friends

I samarbete med  Quality Hotel Friends

IMG_6778

 

Hej hej

Dag 2. Vi bodde allihopa på Quality Hotel Friends som ligger nextdoor till MOS, älskar smidigheten. Brukar tycka det känns som man är utomlands nästan när man bor på hotell här och går runt på MOS (= Mall of Scandinavia, såg nån undrade), äter ute och shoppar i butiker som inte finns hemma och roar sig på eventcentret eller bio.

Om Olivia uppskattade en hotellnatt och äventyr på egen hand med mamma? Som hon gjorde!! <3

IMG_6657
IMG_6664
IMG_6783

På söndagen testade vi hotellets brunch som hade premiär. Blev så glatt överraskade när vi såg det var en a la carte brunch och inte buffé, en helt annan stämning och en helt annat lyxkänsla. Restaurangen (som är såå snygg, vill måla om hemma i denna färg – sovrummet kanske? Det ska Ullis göra :)) ligger på 25:e våningen med underbar utsikt. Är så svag för rooftops av alla slag. Helgens strålande väder gjorde inte saken sämre.

IMG_6818
IMG_6823
IMG_6788

Beställde in lite blandade rätter och delade på, bästa sättet att äta om ni frågar mig! Firade av helgen med Champagne till brunchen också (och jag blev bortskämd med paket av tjejerna!? Så gulligt och totalt onödigt. Men himla uppskattat).

IMG_6802
IMG_6804
IMG_6789
IMG_6806
IMG_6790
IMG_6809
IMG_6807
IMG_6815
IMG_6821
IMG_6811
IMG_6817
IMG_6813
IMG_6827
IMG_6828
IMG_6830
IMG_6836

Småtjejerna frossade i milkshakes och sötsaker, lycka! Jag avrundade också med en bananasplit-shake som pricken över i:et, de såg ju så himla goda ut. Den grillade croissanten med ost, skinka och ägg i var outstanding! Fattiga riddarna topnoch. Avokadomackan tydligen grym, Ceasarsalladen jättegod och snyggt serverad och alla gillade chevre/bet-salladen.

IMG_6831
IMG_6833

Vill ni inte dela på så många rätter så rekommenderar jag paketet La Plat Du Chef – den fyllda croissanten + fattiga riddare + Champagne för 195 :-. Grym kombo!

Mycket trevlig brunch (och man måste ju inte bo på hotellet för att äta här, ta en avstickare från köpcentrumet istället för att äta där!).

IMG_6845
IMG_6878
IMG_6881

Grym helg på alla sätt och vis! (minus tågresan som blev inställd pga branden och alla bussarna fulla vilket slutade med att Micke tillslut fick kasta sig iväg från Örebro och hämta oss – men vi var nog inte de andra som fick en lång resedag pga detta, slutet gott allting gott.)

KRAM

  1. Emelie skriver:

    Om det är den blåa färgen du menar så ska du absolut välja den! Har mörkblått i vårt sovrum och det är så mysigt, ombonat och murrigt liksom. Och en gosig matta till det så blir det så fint! Våga välja färg =)

    1. Vad härligt!! Så sugen på det! Kram

  2. Bettan skriver:

    Ser fantastiskt ut😍Paket, har helt missat att du fyllt år?! Grattis i efterskott isf🥂

    1. Haha nejdå inte fyllt år, de tackade för uppstyrd helg <3 Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..