Boosta hösthyn

I samarbete med Maybeauty

 

Hej hej

 

Dags att fräscha upp hyn. Blir alltid så glåmig och trist när sommarens solbränna försvunnit och hösthyn tar över. Nu har jag ju varit utomlands men innan det tog jag till Incredible Face Mask, den funkar alltid. Livar upp hyn och gör den rosig och levande. Tar bort döda hudceller, pormaskar och olja i fet hud, samtidigt som den gör hyn märkbart renare (och lenare) efter bara en behandling.

Img 4686

Masken består mestadels av svart djuphavslera som man penslar på med medföljande pensel. Masken torkar efter en stund och stramar i ansiktet. På slutet är det inte läge att skratta direkt 🙂 Låt den torka ca 30-45 minuter.

Img 4690
Img 4691
Img 4695

När masken torkat ordentligt drar man av den. Aj 😉 Det följer med både små fjun och orenheter. Kika på insidan av masken när ni dragit av den så ser ni pormaskar och annat som man inte vill ha i ansiktet.

Img 4708
Img 4710
Img 4716

Efteråt är hyn rosig och len som en persika (eller nektarin snarare), med ny lyster. Känns som ny! Sminket sitter snyggare och jämnare också, stort plus.

Img 4719
Img 4730

 

Nu har jag ett finfint erbjudande till er:

Om ni beställer Face Mask eller någon annan av MayBeautys produkter får ni 2 stycken gratis Pore Mask och 2 stycken gratis Face Gel. Pore Masken är den som förminskar porerna och Face Gel är den som får döda hudceller att bokstavligt talat ramla av ansiktet. Alla produkter jobbar tillsammans i 3 steg för att optimera resultatet. Koden ni använder är facevictoria eller så klickar ni  HÄR för att komma direkt till erbjudandet där koden redan är aktiverad.

Img 4685

Tänk på att erbjudandet är tidsbegränsat!

KRAM

 1. Amanda skriver:

  Hej! Tack för daglig inspiration!
  Kan inte du visa i en video eller bilder hur du sminkar dig? Du är alltid så himla fint sminkad!

  Kram

  1. Tack rara, ska försöka! Kram

 2. Hanna skriver:

  Hej!!!!
  Är hemma efter en lyckad Barcelona resa och vill tacka dig för alla bra tips!!!
  Vi bodde på Hotel America så nöjda med det!
  Sen var vi på cerveceria catalana flera gånger! Så gott! Vi testade Buenos Aires grill oxå bra. Sen Brunch& cake och sist men inte minst glassen på Gelaaati och citronpajs glassen var ju himmelskt god😊 Testade även baren Boca Chika.
  Kan tipsa dig om restaurang 9Nine, den måste ni testa nästa gång i Barcelona!!!! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..