ANNONS

Lite om allt och inget

/
Img 8905.jpg

Godmorgon!

Började även denna dag med en timmes PW i skogen, vilken energikick det ger alltså! När man jobba hemifrån är det så lätt att man (jag) blir en soffpotatis och knappt rör mig på hela dan, en sån här start sätter ribban för hela dagen.

Hunnit baka flera muffins (det är chokladmuffinens dag i dag!) och en halloweentårta. Ska snart förbereda middagen också, tidigt kanske men jag ska ut och äta och gå på bio med några grannar i kväll så det är till de andra 😉 (japp curling-wife)

DSC_8705

Köpte pajformar med löstagbar botten på Ikea. Hört de ska vara väldigt bra! Nån som har en kanske?

DSC_8716
DSC_8717

En orkidé på båge och söt kruka fick följa med också, behövde liiite färg i köket och tyckte denna var så fin.

Tänkte skriva lite om hotellet vi bodde på på Kreta, såg det efterfrågades också. Sen kommer gårdagens middag också. Men först en kopp kaffe!

KRAM

2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00