Helgblommor, praliner och fläktstrul

Innehåller annonslänkar för Jotex och Gina Tricot

DSC_9031

Godmorgon

Svärföräldrarna är här och Micke och svärfar försöker byta fläktkåpa på fläkten men det var svårare än man trott, de står med plåtsaxar och polygrip och allt vad det heter och sliter. (Glaset på vår gamla kåpa sprack i tusen bitar om ni minns?).

DSC_9036

Köpte helgblommor i går, det ger verkligen helgfeeling och hör fredagen till. Interflora i Tybble gör de absolut finaste. Titta vilken karamell vi plockade ihop i går! Lagom höstiga färger för mig, så fin. Föll för frestelsen och tog en matchande strut med chokladpraliner också. Vad vore livet utan choklad!?

DSC_9037
DSC_9046

Vasen är en budget-favorit från Jotex och finns HÄR. Så fint med mörk vas, tänk er en stor bukett vita hyacinter i i jul eller vita krispiga tulpaner i.

DSC_9058

Tröjan är som en karamell den också, från Gina Tricot HÄR.

DSC_9047
DSC_9053

Nu är det jag som provsmakar dessa. Hej lördagsgodis!

KRAM

 1. Camilla skriver:

  Vad valde ni för fläkt nu? Vi är på väg ochska byta oxå, tips tages tacksamt emot 😊

  1. Exakt samma, byter ut nedre delen som kraschat bara. Kram

 2. Hej!
  Tack för en trevlig blogg, följt dig sedan du väntade Sebbe (bästa de barn samtidigt så var så jag fann den). En fråga som inte alls har med inlägget att göra men hoppas du kan svara ändå.
  Du, precis som jag, gillar ju sunwing resort. Nu funderar jag på att testa aurginegin (stavas det en så..?), men har för mig att jag läst att ni inte var nöjda med det när ni var där, hittar dock inte inlägget. Varför i så fall?
  Och kan du rekommendera något annat bra resmål och hotell om man vill åka i mars och inte ha för lång flygresa och varmt väder?
  Trevlig helg

  1. Vad roligt! Vi älskar sunwing, Cypern är favoriten. Jag gillar arguineguin men det finns i princip inte nånting att göra/äta/se runt hotellet. Mars har jag aldrig åkt så har dålig koll på var det är varmt tyvärr. Kram

 3. Johnna skriver:

  Så härlig tröja… fina färger… blir glad av den! Undrar om den killar och sticks?! Klarar inte det….
  mvh Johanna

  1. Nej kliar inte alls! jätteskön. är också känslig mot sånt. kram

 4. Så fint med helgblommor.
  Va pralinerna goda? Tycker alltid jag blir besviken på dom där pralinstrutarna. Vad fina tröja, vad kör du för stl i den?

  1. De var så SJUKT goda!!!! Brukar inte heller vara så förtjust i strutarna men dessa var verkligen gudomliga! Har xs i tröjan. Kram!

 5. Underbar tröja o den där struten är säkert lika underbar .Ha en fin helg kram

  1. Tack rara. Ha en fin helg du med! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..