ANNONS
Integritet på Tailsweep

Champagnens dag

/

Innehåller annonslänkar

Inte helt lätt att öppna.. 

Hej hej

Om jag hade en bra helg? En av de bästa på länge! Det var ju mycket riktigt Champagnens dag i fredags. Så jag slog till på en liten flaska Bollinger, hellre några få riktigt goda bubblor. SÅ god, så är det ju bara.

Älskar fredagar, bästa dagen. Älskar också att göra något på fredagen för då blir helgen mycket längre. Vi kilade hem till ett par vänner efter fördrinken och hade med oss tapas till en knytismiddag (ger er recepten sen!)

Sista kvällen utan strumpbyxor? Fy vad jag inte gillar strumpbyxor, undviker det in i det sista. Köper alltid minst ett nummer för stora så de inte ska sitta åt så hårt, avskyr saker som sitter för tight. Särskilt strumpbyxor.

Hade på mig sprillans ny top som jag köpt HÄR (199 kr) med body under som finns HÄR och kjol från H&M.

(fick så många frågor om outfiten på instagram, sorry skrev fel märke på toppen).

Och sen blev helgen bara bättre och bättre..

KRAM

12

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00