ANNONS

Den där lördagen för några dar sen..

/

Innehåller annonslänkar

IMG_7289

Hej hej

Hade en så grym lördag i helgen som gick. Haft lite otur med dåliga restaurangbesök och matupplevelser på sistone men i lördags klaffade allt. Micke och jag hade datenight och barnen sov hos mina föräldrar men i sista sekund blev det en dubbeldejt av det hela 🙂 Stina & Johan fick inställda planer och hängde på.

IMG_7281

Vi började med en fördrink på Chilango (saluhallen). Stans godaste (och snyggaste) drinkar. (och hur vackra är glasen nedan? Beställde mig 4 st nu när det var halva priset HÄR, bra pris)

IMG_7298

Sen hade vi bokat bord på Kitchenett. Var där för några år sedan när det var nytt och var inte jätteimponerade.. Beslöt oss dock för att göra ett nytt försök nu och vilken tur att vi gjorde det! Tror det var den godaste middagen vi ätit ute i Örebro, ever!? Och servicen var tiptop den med. SÅ nöjda.

IMG_7301
IMG_7303

Liten och mysig restaurang med snygg inreding. Fick ett runt bord i hörnet vid fönstrena, älskar runda bord!

IMG_7305
IMG_7311

Älskar även prickigt 🙂 Denna blus med hög krage finns HÄR i flera färger (179 kr – missa inte rabattkoden också,  385718 ger 25 % rabatt!) handväska by Malene Birger och örhängen Lily & Rose.

IMG_7315
IMG_7312

Mycket gott på menyn men det slutade med att vi valde ”kvällens meny”.

IMG_7328
IMG_7330

Lite plock innan maten. Sen kom den ”lilla” skaldjursplatån in. Hade nästan räckt som middag 🙂 Micke och jag äter inte musslor så vi valde bort det på vår men fick istället gudomliga scampis. Räkorna var inte riktigt i min smak (båtfrysta kanske det kallas? god smak men blir så sega tycker jag – föredrar färska eller vanliga frysta) men havskräftorna var nog faktiskt de godaste jag ätit.

IMG_7321
IMG_7339

Till huvudrätt var det egentligen 1 kg entrecote per par men det tog slut så vi fick in en entrecote och en t-bone – lägg av vad gott det var!! Perfekt stekt kött med grym smak. Till detta 3 olika såser (bla en magisk ädelostsås, jag ni hör jag var ju lyrisk över hela middagen), friterad potatis, grillade grönsaker och sallad.

IMG_7331
IMG_7352
IMG_7349
IMG_7353
IMG_7357
IMG_7336

Nog för att vi är rätt bra på att äta alla 4 hehe men vi fick se oss besegrade och be om resterna i en doggybag.

Till dessert var det ”brand deg”. Satt och dividerade om de hade skrivit fel och menade bränd deg? Men nope det finns tydligen något som heter branddeg och det visade sig vara en slags knaprig semla här fylld med vaniljkräm, marinerade russin med en ananas(?)glass till. Tycker ni det låter som en skum kombo? Det kanske det gör men det var så galet gott, vi skrapade tallrikarna rena trots att vi var så mätta.

IMG_7361

Sen hann vi med en sväng till både Stora Örebro (och kände oss hemskt gamla bland alla 20-åringar) och en sväng till Makeriet (och kände oss inte alls gamla) innan vi for hem.

En helt igenom GRYM kväll på alla sätt och vis. <3

KRAM

17
45

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00