Halloweenkakor

h1

Hej hej

Strålande höstdag här. Jag gillar att prata om vädret, tycker inte alls det är ”kallprat” jag är genuin intresserad och njuter och förfasas av olika väder : ) Kollar väderappar som om det vore en spännande följetång.

Gav oss ut på vanliga rundan i morse trots 1 grad (!). Försöker beta av en timmes PW (ca 10 000 steg) innan frukost. Fick sällskap av Tessan och Ida så vi tog långa skogsrundan, går ogärna där ensam (fånigt kanske men jag är nog inte ensam om det. Det stör mig dock att jag inte vågar).

h3

Mycket datortid i dag och saker att renskriva och jobb att skicka in, då är det skönt att rensa huvudet innan och få lite frisk luft. I går bakade jag en massa som ni kanske såg på instastories, recepten kommer såklart. Men tills jag hinner skriva in dem så tipsar jag om den här goda Halloweenkakan. Enklare än man tror att göra. Receptet hittar ni HÄR.

h2

Eller de här små söta halloweenkakorna. Receptet på dem hittar ni HÄR.

h4
h5

Tidig lunch för mig i dag, åt just rester av en laxrätt med svamp. Orkade inte göra någon sallad till så jag slängde på en näve pepperoni. Märklig kombo, mina lunchtallrikar lämpar sig inte alltid på bild 😉  Vad ligger i er matlåda/på er tallrik?

KRAM

 1. Felicia skriver:

  Ikväll blev det matlådor med tonfisk-curry-gryta! Sååå gott!

 2. Mia skriver:

  Jag är precis som du. Väljer ogärna viss promenadstråk när jag går ensam. Och om jag går där är jag noga med att inte ha för högt ljud i lurarna och så går jag och kollar bakåt typ hela tiden, för att se om det kommer någon…
  Så sjukt att man ska känna så. Jag och min man pratade om det och han springer mycket sena kvällar i mörkret. Han har typ aldrig ens reflekterat över att han skulle behöva ta en annan, mer upplyst väg.
  För han behöver inte tänka på det.
  Suck!

 3. Linda skriver:

  I min lunchlåda var det Kreolsk gryta med pressad potatis, riktigt mumsigt! 😊 Den där Halloweenkakan ser fantastiskt god ut, måste nog testa att göra en sådan. Kram

 4. Annika skriver:

  Vädret är alltid aktuellt! 3 grader här i stan i morse. Perfekt temperatur för min morgonjogg.

  Kakorna ser läskigt goda ut!!

  Min lunch var en fullträff. Köpte nattbakad högrev med potatismos på Hemköps buffé. Fortfarande mätt och klockan är snart tre. Det händer aldrig.

 5. Ja inte är luncherna alltid så snygga, men det blir exakt det som är över från kvällen innan, alternativt yoghurtkvarg med granola, eller så slänger jag ner de grönsaker som finns hemma och ta en bit chevre ost till det och har vi rödbetor hemma så är det lyx 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..