ANNONS

Början på den här fredagen

/

DSC_8755

Hej hej

FREDAG! Känn på den va 🙂

Får många frågor om klockan, den är så j***la snygg faktiskt haha. (Man kan välja att ha texten ”klockan är..”  överst också, ska nog byta till det). Såg denna på ett hotell vi bodde på och blev helt kära i den både vi och Matte & Tessan som var med och nu har vi varsin 🙂 Köpte dem från Klockmaster i Örebro så kolla med dem om ni är intresserade, de var lite svåra att få tag på.

DSC_8624

Började dagen med frukost på McD med barnen, happy kids happy mom osv.. De var på strålande humör och sams och Sebbe som köpte ett Happy Meal och fick välja bok tog den han redan hade för att ge den till Olivia som varit avis på boken (läs det har nästan varit slagsmål om den, eller vaddå nästan det har varit slagsmål om den haha.). Gölligt!

DSC_8627

Bra start på dagen alltså. (Dagen började dock med att jag vaknade en timma tidigare än väckarklockan av Mickes väckarklocka som han snoozade i en halvtimma från 5.30 – det är väl inte ok????)

DSC_8625

Dagens första kaffekopp är uppdrucken, dagens första fotojobb är både tillagat, fotat, skrivet och skickat in till kund, sista tvätten tvättad och resväskorna framplockade. Har två jobb kvar att fota, ett som snart lanseras som jag tror ni kommer älska, det gör jag! Och en outfit som kommer i helgen med rabatt som är fin! Sen tänkte jag (och Micke) sluta lunch och ta helg. Hämta barnen så fort de slutar och åka på julmarknad (!). Japp ni läste rätt.

DSC_8630

I kväll blir det oxfilé (299 kr på ica maxi för svensk oxfilé så det slog jag till på) och prova ett vin för ett annat samarbete (just ja ett till jobb inbokat men bara kul arbetsuppgifter i dag, lite kvällsjobb för visso men som någon sa: jobbar man med något man älskar så behöver man inte jobba en enda dag, lite så är det ju.)

DSC_8628

Strax ska jag till mataffären och komplettera lite inför middagen och sen ska jag försöka lösa hur jag ska kunna ta emot min leverans som kommer en luddig tid på eftermiddagen om jag inte är hemma. (Jaga reda på någon granne som är på plats med andra ord och be dem ta emot.) Och i kväll ska jag PACKA. Olivia och jag åker ju till London i morgon bitti för lite tjejmys under höstlovet.

TACK för alla supertips som trillat in förresten! Vi ska äta hamburgare tills det sprutar ur öronen, åka turistbuss och se oss om, shoppa loss på Primark, spendera orimligt mycket tid på Hamleys och köpa julklappar, äta på en michelinrestaurang (!) med utsikt (och barnmeny), få sockerkick av afternoontea på Sketch, trycka i mig så mycket jordnötter jag kan på M&M´s world (micke = jordnötsallergiker så jag har något uppdämt behov tydligen och går alltid bananas när han inte är med, jag tänker mig att jag ligger under ett sånt där rör och bara gapar stort tills jag är proppmätt??) trycka på champagneknappen på Bob Bob Ricard och leta efter en bubblerap med extra allt.

KRAM

24
53

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00