ANNONS

Halloween

/

DSC_0017

Hej hej

Har ni fått besök av några små spöken och andra små läskiga eller roliga figurer i dag? Här har det precis börjat pinga på dörren och våra egna små gick just ut på en runda i området.

DSC_0063
DSC_0058

Tror det är femte året i rad eller nåt Sebbe har den här outfiten. Haha. Att man kan samla godiset i munnen är visst det bästa som hänt, får se hur många år till han kan klämma på sig den.

DSC_0064

– Åh en brorsa från en annan morsa!! HAHA!

DSC_0019

En kittel med godis står redo. Får väl se hur många som plingar på i dag, tror nog det kommer ett gäng eftersläntare i helgen också. Alltid den stora frågan här i området, vilken dag går man?? (och jo jag veeet att man egentligen går i dag) Vi har ju höstlov och barnen är lediga i morgon så det spelar oss inte så stor roll men förstår att det kanske är trixigt för de som ska upp till fritids/förskolan tidigt och föräldrar som ska upp och jobba om man ska sitta och äta godis halva kvällen i dag och därför tar det på fredagen istället.

DSC_0070

Själv klär jag inte ut mig alls i dag, det spar vi till helgen när vi är bjudna på en födelsedagsfest med maskerad! Temat är: Ursäkta, jag har kommit fel…

KRAM

6
37

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00