På vår gamla gata i stan..

Innehåller annonslänkar

IMG_0747

Hej fredag!

Här har vi haft städning i dag så jag och barnen for ut till ormådet jag växte upp i och kikade vårt gamla hus i regnrusket : ) Tror inte jag varit där sen mina föräldrar flyttade.

IMG_0759

I denna radhuslängan har jag bott i sisådär 18 år! Många minnen.

Sebbe och jag hade med oss proviant : )

IMG_0783
IMG_0761
IMG_0774
IMG_0775

Hur mysig jacka?! Finns HÄR. (20 % rabatt på alla jackor om ni är/blir medlem samt ta 3 betala för 2 på alla barnkläder)

Sebbes jacka finns HÄR. (30% rabatt med koden 385719, gäller på dyraste varan.)

IMG_0770

Efter en blöt sväng i Björkhaga lunchade vi på Sibylla och handlade lite blommor. Varsin amaryllis och hyacinter, jajamen om de ska slå ut i tid får man ju börja nu 😉

IMG_0788
IMG_0785
IMG_0786

Behövde påfyllning i min lampa också. Älsk på den! Finns i flera färger på kampanj HÄR.

IMG_0792
IMG_0796

Haft sån hemsk nackspärr senaste dagarna så nu ska jag ta en ipren och lägga mig på spikmattan en stund innan Skåningarna komma och skålar in helgen! (Det strålar liksom mellan skuldrorna snarare än nacken, några tips på vad man kan göra åt det?)

Fredagsmys i kväll och maskeradkalas i morn! Vad gör ni i helgen?

KRAM

 1. Malin skriver:

  Hej och tack för en bra blogg! Vet inte om det är något knas på din sida men sedan en tid tillbaka när man trycker på en länk från din sida och sedan när man vill gå tillbaka till bloggen kommer man alltid tillbaks upp till början av bloggen längst upp på startsidan. Man önskar ju att man kommer tillbaka dit man var där länken är så att man slipper scrolla ner allt från början. Lite jobbigt om du länkar till flera olika plagg tex och man vill kika på alla… hoppas du förstår vad jag menar. Kram Malin

  1. Jag förstår precis och stör mig också, hoppas det åtgärdas snart!! Kram

 2. Birgit skriver:

  Så trevligt med Björkhaga. När och var bodde du där.

 3. Birgit skriver:

  Så trevligt med Björkhaga. Var och när bodde du där

  1. På postmästaregatan från typ 1978 och 18 år framåt 🙂 kram

   1. Birgit skriver:

    Har du kanske gått på Björkhagaskolan också då

    1. Jajemen, förskola och 1-3:an.

 4. Eva skriver:

  Ser nästan ut som där dom spela in Svensson Svensson😃

  Healing är det enda som hjälpt mig med problem mellan skulderblad.
  Provade verkligen allt i många år innan jag blev hjälpt med healing. Kiropraktor, naprapat, akupunktur, sjukgymnastik. Inget hjälpte.
  Men kanske inte så lätt att hitta nån bra som gör healing. Jag fick tag i en som jag hörde hjälpt andra. Så det var mun till mun.
  Bästa jag gjort!

 5. Gick hos en kinesiolog några gånger! Det bästa jag gjort!!!!!!! Han tog bort både min migränliknande huvudvärk jag fick varje lördag + onda axlar, skuldror och nacke!!
  Han kände exakt var blockeringarna i kroppen var någonstans och vad som behövde behandlas. Fick både deep tissue massage, knäckte delar, akupunktur samt laser (när envisa knutar inte ville lösas upp). Fick även övningar att träna hemma för att bygga upp. SÅ BRA! Smärtsamt under tiden, men så värt!

  Kolla om du har det i Örebro, annars kan jag ge kontaktuppgifter till Andreas nästa gång du är i Stockholm!

  Kram!

  1. Tack snälla, kollar upp! kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..