Handdukslycka och rabattkod

Innehåller annonslänkar för Jotex

DSC_0968

Hej hej

Tar en paus och kör en power hour. Blir helt dåsig av att sitta med pappersarbete. Bäst vore ju att gå ut en sväng men jag har inte riktigt tid i dag (hm.. undanflykt, fy skäms).

Ser ni vad detta ovan är? Jo ren och skär lycka! Har nämligen rensat ut alla gamla udda, fula, missfärgade, trasiga, nötta handdukar och köpt ett gäng i samma färg och olika storlekar. Enda tråkiga var ju att det precis kom ett mail att det var 50 % rabatt på just dessa HÄR. Mina ligger redan i tvättmaskinen.. (tvättar ni handdukar med eller utan sköljmedel förresten?)

Hittar ni inget på rean så har jag en rabattkod åt er på resten av sortimentet, ni får nämligen 20 % rabatt med koden MATPLATSEN. Gäller även möbler och mattor.

IMG_5244

Stearinljus-kontot börjar öka som alltid denna årstid. När det aldrig blir ljust ute får man pigga upp sig med annat ljus. Här brinner stearinljus både dagtid och kvällstid.

IMG_5248

Ljusstakar HÄR. Och vasen (favvo) HÄR.

IMG_5249
IMG_5255

Missa inte julsortimentet HÄR. Och glöm inte rabatten. MATPLATSEN ger 20 % rabatt på allt utom rean även där.

KRAM

 1. Precis köpt handdukar i samma färg (annat märke). Härligt med enhetligt.
  Jag skulle helst köra utan sköljmedel men övriga familjen skulle morra då.

 2. Tack för tips om handdukar på rea!
  Nu åker min nyblivne makes bautabadlakan som han envisas med att använda i soporna, ett badlakan i allsköns färger som skär sig mot övrig inredning i badrummet. Har lite fint så där lagt fram andra badlakan i färg som jag tycker passar, men nej ”för små”. Men nu så!

 3. Jag investerade (!) för några år sedan i handdukar från GANT och använder bara dem. Skönt med alltid matchande och snygga handdukar framme. Jag tvättar alltid utan sköljmedel av miljöskäl.

 4. Stort tack för tips om handdukar. Köpte samme färg som dig👌 Kör utan sköljmedel.
  Tack för en mycket trevlig blogg😊

 5. Stort tack för tips om handdukar.
  Köpte ett gäng samma färg som dina👌
  Jag användar inte sköljmedel.
  Tack för en toppen blogg😊

 6. Åhh, har lääänge tänkt samma tanke men aldrig kommit till skott 😝
  Använder aldrig sköljmedel. Har en flaska från Washologi ifall jag behöver tvätta nått som lätt blir statiskt men annars används det inte.

 7. Fräscht och fint med nya handdukar. 🙂 Tycker speciellt att handdukarna (de för händerna) blir solkiga efter ett tag, speciellt om de är ljusa i färgen. Jag använder aldrig sköljmedel till handdukarna för det förstör uppsugningsförmågan. Men tumlar gärna för att få dem mjuka. Är överlag ganska sparsam med sköljmedel men det finns såklart vissa plagg som blir bättre med.

 8. Tyckte du rensade ur udda handdukar för inte allt för längesen 😂 minns det för då blev jag inspirerad och gjorde likadant.
  Blir chockad över hur mycket folk shoppar men så tänker jag ett varv till och det är nog pga bloggandet. Det ska nog klämmas in pga samarbeten (hoppas jag).
  Sköljmedel försöker jag låta bli för miljöns skull, men är förtjust i doften det ger så ibland i perioder använder jag ändå fast lite lite.

  1. Sant, rensade en del! Men behöll alldeles för många, en hel byrå knökfull med saker som inte användes. Då har jag hellre ett gäng fräscha som används (vi har två badrum, har dessa i ena och de mönstrade i andra). Det är inget samarbete, jag har köpt dem själv för jag tyckte vi behövde dem. Eller behövde är fel ord, det är få saker man verkligen behöver. Hade ju lätt överlevt med sunkiga handdukar. Tvättar inte lakan eller handdukar med sköljmedel men klänningar och blusar som blir statiska annars, men är också sparsam med det. Kram

 9. Är väldigt sparsam med sköljmedel. Men just handukar tar jag ytterst lite. Men torktumlar dom ändå så kan nog egentligen skippa det.
  Använder bara oparfymerat tvättmedel och sköljmedel för det finns inget värre tycker jag med folk som stinker sköljmedel. Dom som använder det känner ju oftast inte det själva men andra gör ju det. Jag vill att det ska lukta rent:-))

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..