Handdukslycka och rabattkod

Innehåller annonslänkar för Jotex

DSC_0968

Hej hej

Tar en paus och kör en power hour. Blir helt dåsig av att sitta med pappersarbete. Bäst vore ju att gå ut en sväng men jag har inte riktigt tid i dag (hm.. undanflykt, fy skäms).

Ser ni vad detta ovan är? Jo ren och skär lycka! Har nämligen rensat ut alla gamla udda, fula, missfärgade, trasiga, nötta handdukar och köpt ett gäng i samma färg och olika storlekar. Enda tråkiga var ju att det precis kom ett mail att det var 50 % rabatt på just dessa HÄR. Mina ligger redan i tvättmaskinen.. (tvättar ni handdukar med eller utan sköljmedel förresten?)

Hittar ni inget på rean så har jag en rabattkod åt er på resten av sortimentet, ni får nämligen 20 % rabatt med koden MATPLATSEN. Gäller även möbler och mattor.

IMG_5244

Stearinljus-kontot börjar öka som alltid denna årstid. När det aldrig blir ljust ute får man pigga upp sig med annat ljus. Här brinner stearinljus både dagtid och kvällstid.

IMG_5248

Ljusstakar HÄR. Och vasen (favvo) HÄR.

IMG_5249
IMG_5255

Missa inte julsortimentet HÄR. Och glöm inte rabatten. MATPLATSEN ger 20 % rabatt på allt utom rean även där.

KRAM

 1. Ullis skriver:

  Koden funkar inte?

  1. Den funkar för mig? Gäller inte på rea/andra erbjudanden, kan det vara det?

 2. Eva skriver:

  Är väldigt sparsam med sköljmedel. Men just handukar tar jag ytterst lite. Men torktumlar dom ändå så kan nog egentligen skippa det.
  Använder bara oparfymerat tvättmedel och sköljmedel för det finns inget värre tycker jag med folk som stinker sköljmedel. Dom som använder det känner ju oftast inte det själva men andra gör ju det. Jag vill att det ska lukta rent:-))

 3. Linda B skriver:

  Tyckte du rensade ur udda handdukar för inte allt för längesen 😂 minns det för då blev jag inspirerad och gjorde likadant.
  Blir chockad över hur mycket folk shoppar men så tänker jag ett varv till och det är nog pga bloggandet. Det ska nog klämmas in pga samarbeten (hoppas jag).
  Sköljmedel försöker jag låta bli för miljöns skull, men är förtjust i doften det ger så ibland i perioder använder jag ändå fast lite lite.

  1. Sant, rensade en del! Men behöll alldeles för många, en hel byrå knökfull med saker som inte användes. Då har jag hellre ett gäng fräscha som används (vi har två badrum, har dessa i ena och de mönstrade i andra). Det är inget samarbete, jag har köpt dem själv för jag tyckte vi behövde dem. Eller behövde är fel ord, det är få saker man verkligen behöver. Hade ju lätt överlevt med sunkiga handdukar. Tvättar inte lakan eller handdukar med sköljmedel men klänningar och blusar som blir statiska annars, men är också sparsam med det. Kram

 4. Åsa skriver:

  Klickade precis hem handdukarna såå bra behöver
  verkligen nya tack för tips!
  //Åsa

 5. Asa skriver:

  Använder inte sköljmedel eftersom det är vädligt skadligt för miljön.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..