ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Matspar

Matspar

/

k6gceDq - Imgur

Hej hej

2018 var året jag upptäckte fenomenet med att handla mat online. En helt ny värld 🙂 Såå mycket tid det sparat mig i år, jag som handlar mycket och ofta och spenderar alldeles för lång tid i affären, har dessutom varit utan bil periodvis vilket ställt till det med mathandling – så detta har varit guld värt för mig.

Jag varierar mig mellan vilka butiker jag beställer från. Det beror lite på vad jag ska köpa, priserna skiljer ju en del i olika butiker. Och där kommer Matspar.se in! Det är nämligen en tjänst där man kan jämföra priserna på sin shoppingkasse mellan aktuella butiker.

Man lägger i de produkterna man vill köpa i sin korg och sen ser man vilken butik som blir billigast för just denna kassen. Sen väljer man den kassen man vill köpa och då slussas hela matkassen till dennes sida och man beställer och betalar den där (man behöver alltså inte fylla i produkterna igen utan hela kassen hänger med)

Mat.se, Mathem, Coop, ICA , Willys & Hemköp finns med i jämförelesen. Testa gärna HÄR!

Kram

4
30

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00