I annonssamarbete med MATSPAR

Matspar

k6gceDq - Imgur

Hej hej

2018 var året jag upptäckte fenomenet med att handla mat online. En helt ny värld 🙂 Såå mycket tid det sparat mig i år, jag som handlar mycket och ofta och spenderar alldeles för lång tid i affären, har dessutom varit utan bil periodvis vilket ställt till det med mathandling – så detta har varit guld värt för mig.

Jag varierar mig mellan vilka butiker jag beställer från. Det beror lite på vad jag ska köpa, priserna skiljer ju en del i olika butiker. Och där kommer Matspar.se in! Det är nämligen en tjänst där man kan jämföra priserna på sin shoppingkasse mellan aktuella butiker.

Man lägger i de produkterna man vill köpa i sin korg och sen ser man vilken butik som blir billigast för just denna kassen. Sen väljer man den kassen man vill köpa och då slussas hela matkassen till dennes sida och man beställer och betalar den där (man behöver alltså inte fylla i produkterna igen utan hela kassen hänger med)

Mat.se, Mathem, Coop, ICA , Willys & Hemköp finns med i jämförelesen. Testa gärna HÄR!

Kram

 

 1. Helene skriver:

  Jag handlar från Hemköp online varje vecka, så sjukt smidigt och sparar mina listor så basvarorna redan finns i varukorgen så kompletterar jag. Exakt samma priser i butik som online. Så himla nöjd! Nu finns ju även systembolaget online så de i familjen som vill ha alkohol (eller jag köper Richard Julins goda alkoholfria mousserande därifrån med) kan också beställa hem.

 2. Men vilken grej! Superbra tips ju tack!

 3. Linda skriver:

  Wow, det här är ju helt galet bra!
  Att det kan vara sådana stora prisskillnader mellan butikerna gör ju att man tappar hakan helt.

  1. Ja det skiljer en hel del på vissa varor och man vill ju inte betala mer i onödan. Värt att kolla! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..