Julstök

Innehåller reklam och annonslänkar för Cervera och reklam för Adtraction

DSC_1110

 

Hej hej

I bakartagen i dag. Hade en lång lista med saker att göra men kom inte utanför köket. Så blir mina dagar oftast, aldrig som jag tänkt på morgonkvisten 🙂

DSC_1116

Extra kul med lite nya köksprylar. Gulliga pepparkaksformar HÄR. Beställde ett gäng nya margaretheskålar i DENNA färg också, sötaste ever (nordic blush). Saknade en elvisp och slog tillslut till på denna i samma serie som min brödrost och vattenkokare, HÄR (kampanj just nu).

DSC_1114

Och en fyrkantig bakform HÄR, den ser jag fram emot att använda till allt från kakor och pajer. Tänker mig en tårta som ser ut som en julklapp i marsipan, vad tror ni?

DSC_1123

Och sen har vi den hjärtformade bakformen – hur fin? Blev dessutom en urfin kaka av den, så nöjd! HÄR finns denna.

DSC_1144
DSC_1147

Pepparkakorna var fina tills jag spritsade dem.. Alltså jag kan inte spritsa snyggt? Får skylla ifrån mig på barnen och låtsas de har gjort dem. I år igen. Hehe.

DSC_1117

Men pepparkakor med kristyr det är jul det! Och tycker det är så fint att dekorera med, både i dukning och bordsplacering med namn.

DSC_1118

En katt med hängbröst?? (nej det är tassarna :)) Tror jag överlåter resten till barnen, de gör det garanterat bättre..

DSC_1120

Kanske är ni fler sk influencers (bloggare, instagrammare) som läser här, då kan jag passa på att tipsa er om Adtraction som jag samarbetar med. Det är ett affiliatenätverk där man kan få hjälp att tjäna pengar på sitt arbete man lägger ner och verktyg för att göra kollage och länkar. Läs på mer HÄR om ni är intresserade!

KRAM

 1. Tyckte också att spritsningen var fin! Margaretheskål-länken funkar dock inte!

 2. Malin skriver:

  Mums!! Har du receptet till den mjuka kakan du gjorde i hjärtformen eller är jag blind…? Den känns given till första advent:)

 3. Carina skriver:

  Jättefina kakor..☺️
  Undrar hur du gör kristyren, den ser så vit å fin ut!
  Min bara rinner å har sig!

  1. Jag vispar en äggvita fluffig, tillsätter en kapsyl ättika och blandar sedan ner florsocker till önskad konsistens. (Mer än man tror) kram

   1. Carina skriver:

    Tack för svar! Det ska jag pröva! 😃

 4. Maja skriver:

  Mange tak. 🙂

 5. Annika skriver:

  Jättefint spritsat ju!!

  1. Hahaha nja 😉 Men tack. Kram

  1. Eva skriver:

   Ja eller hur! Jag tänkte åh kan hon också misslyckas, haha! Känns nästan lite skönt (förlåt) att inte bara jag själv som misslyckas.
   Men näe dom var ju jättefina!😍

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..