ANNONS

Burger & Lobster i London

/

IMG_0147

Hej hej

Körde p ett säkert kort till middag första kvällen. Burger & Lobster! (Finns inte längre i Sverige va? Tror det flyttat in ett Pinchos där det låg förut i Stockholm och kan inte hitta att de öppnat nån annanstans). Borde dock ha bokat bord, tips. När vi kom dit var det ca 1 h väntetid på bord så vi slog oss ner i baren.

IMG_0124

Här hade de lite bättre koll på hur Pornstar martini serveras 😉 Men dessa var inte våra utan vi beställde några andra som jag inte minns vad de hette. Något med viol antagligen om jag känner mig själv rätt.

IMG_0116
IMG_0119

Tjejerna roade sig med att titta på humrar och prata med personalen på imponerande bra engelska.

IMG_0109

Tror inte det tog så lång tid som en timme att få bordet eller så hade vi väl så kul så tiden gick snabbt. Men plötsligt satt vi iallafall med en hummer framför näsan. Hamburgare till tjejerna. (Fanns barnburgare, tror inte det stod på menyn?) Började med någon krokett av något slag med hummer och räkfyllning, god!

IMG_0129
IMG_0130

Och sen tänkt jag att jag skulle variera mig och kanske ta en kokt hummer åtminstone eller en lobsterroll men nä, det blev grillad hummer som alltid. Och det var gott, som alltid.

IMG_0133

Smöret med citron är så gott och deras pommes faktiskt top 3 av godaste jag ätit. Kan inte ens komma på vilka 2 som ligger över på listan men tänker att det måste vara några?

IMG_0137
IMG_0131

Lagom avstånd att strosa hem sen. (Finns flera Lobster & Burger nu såg jag, kika efter första bästa – alla är nog lika bra).

KRAM

1
24

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00