Byron

IMG_0332

Hej hej

Hamburgare är aldrig fel, tacksamt med barn. Fanns ju en hel uppsjö av hamburgerhak och fick många tips. Ni var flera som tipsade om Byron så där slog vi oss ner för middag dag 2. Trötta i fötterna deluxe efter att ha gått runt hela dan med kassar (varav en full med en massa öl till Micke – för snäll wife) slog vi oss ner (ligger i närheten av Oxford circus).

IMG_0333

Var såå sugen på ett glas rött men det kunde jag inte beställa för de hade slut på rödvin pga menybyte. (Byter alla meny på höstlovet i London??). Därav även slut på en hel del saker på menyn fick vi veta. Orkade inte röra oss en millimeter till så det blev rosé och varsin hamburgare med tillbehör. Inte jätteimpad av burgarna tyvärr, helt ok men inte mer, och själva inredningen kändes mest som att sitta på vilken snabbmatskedja som helst. Knappt nåt folk, men det visade sig vara ganska folktomt överallt en söndagkväll och mycket var stängt. Är det alltid så? Tänkte slinka in på kvarterspuben bredvid vårt hotell när vi kom hem men även den var stängd.

Ska man bara vara ett fåtal kvällar i London kanske man inte ska sikta på just en söndagkväll.

IMG_0148

Kvarterspuben såg annars mycket trevlig ut (bild från en annan kväll).

KRAM

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..