Galvin at Windows- Michellin Star Restaurant London

IMG_0508

 

Hej hej

Sista kvällen satsade vi på en finmiddag och hade bokat bord på Galvin at Windows. En Michellinrestaurang med fantastisk utsikt över London.

IMG_0494

Vi hittade ett erbjudande online på Bookatable med 3 rätter plus ett glas Bellini för 33 Pund. Prisvärt! Restaurangen hade även en barnmeny som tjejerna beställde från.

Hela stället andades lyxrestaurang, servicen var oklanderlig, så vänlig och uppmärksam personal. Innan maten fick vi varsit vykort att skriva som de postade åt oss (gratis), kul grej. Olivia fick mitt med och skickade varsitt till sina gudföräldrar <3

IMG_0477

Aptitretare innan maten. Allt var väldigt tjusigt upplagt och serverat. Tycker egentligen sån här mat är snyggare än god om jag ska vara ärlig men hela upplevelsen i sig är ju grejen.

IMG_0473

Utsikten var verkligen fantastisk, London gnistrade i kvällsskrud uppifrån. Inte ofta man kommer så högt upp i London. (Restaurangen ligger högst upp på Hilton hotel).

IMG_0480
IMG_0488
IMG_0490
IMG_0502
IMG_0501
IMG_0504

Tog olika rätter så vi kunde smaka lite av varje. Efter maten fick vi tillåtelse att kila in i baren som hade den allra bästa utsikten, trots att tjejerna var lite små för det 😉

IMG_0512

Till allas förtjusning så var affärerna fortfarande öppna efteråt (måndagkväll) så vi åkte till Disneystore och lite annat innan vi gick hem.

IMG_0517

En bättre måndag helt enkelt!

KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..