Ten Manchester Street Hotel – hotelltips i London

Innehåller annonslänkar

IMG_0200

Hej hej

Vi bodde på Ten Manchester Street. Andra gången jag bor på detta hotell men var så nöjd sist. Så trevlig personal. Ett litet charmigt personligt hotell som ligger bra till, nära shoppingen, ett stenkast från Madame Tussauds osv. Vi gick nästan överallt under resan härifrån. Bra pris och fräscht (ingen självklarhet i London tyvärr, bott på många sunkiga ställen i mina dar). Rekommenderas varmt.

IMG_0077
IMG_0081
IMG_0082

Passade på att unna oss frukost i sängen en dag. Lyx!

IMG_0337
IMG_0338
IMG_0345

Älskade lilla skrutt <3 Så mysigt vi hade det.

HÄR kan ni läsa mer om hotellet och se fler bilder.

De andra dagarna åt vi frukost på närliggande caféer, fanns många att slinka in på.

IMG_0205
IMG_0209

Londonvädret bjöd inte på några större överraskningar – det regnade en skvätt 😉

Bonne Bouche var ett mkt trevligt litet frukosthak, tips.

IMG_0524
IMG_0521
IMG_0525
IMG_0219

Julbelysningen hängde på plats lite varstans men det mesta tändes inte förrän någon vecka senare. Hade trott det skulle vara mer Halloweenpimpat i stan men det såg vi inte mycket av faktiskt. Varken dekorerat eller till försäljning. Däremot var det inte så tokmycket folk som det kan vara innan jul så det var en ganska bra tid att resa hit på, särskilt med barn.

IMG_0106

Supermysig tjejhelg i London! Tack Stina & Ella för sällskapet.

KRAM

(fler Londontips hittar ni HÄR)

  1. Du som reser en del, har du inte poäng på resor och hotell? vi reser inte supermycket men har alltid poäng på Holiday Inn som har många fina hotell i London, vi har bott gratis varje gång på våra poäng. Då får man alltid bättre rum med drinkbiljetter etc……….

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..