ANNONS

Cazanova

/

IMG_4502

Hej hej

Restaurangtips i Örebro. Får ofta frågan vart man ska gå med barn när man besöker Örebro (eller bor här för den delen) men har inte så många tips. Har ni nåt kanske? Förr gick vi till Harry´s men det har ju tyvärr stängt ner här. Pinchos går vi till i bland men där är oftast uppbokat flera veckor i förväg.

IMG_4497
IMG_4488

Hamnade av en slump på italienska restaurangen Cazanova (hörnet vid likkistan på Stortorget, gamla Level tror jag?) och det var faktiskt jättebra! God mat (perfekt kött), bra drinkar, barnmeny och mysig inredning med trevlig personal. Så det kan jag ju tipsa er om! Även utan barn såklart.

IMG_4485
IMG_4503

Pyssel hade vi med själva. Vi sitter gärna rätt länge och äter, inte det roligaste i längden för barn med spring i benen även om de gillar att gå ut på restaurang. Tar med paddor eller pyssel, roligast för både oss och andra hehe. Era kanske sitter som ljus och konverserar i timmar, kul för er ; )

IMG_4484
IMG_4492

Aviation – en favoritdrink jag sällan hittar på menyn, plus för det!

IMG_4504
IMG_4506

Delade på två förrätter först. Micke avskyr egentligen att dela mat, han vill ha s i n tallrik. Lite som Joey i Vänner ni vet. Men lever man med en bloggerska som vill smaka och dokumentera allt och beställa lite av varje så får man finna sig i att dela : )

Barnen åt pizza. Nästa gång får de nog dela på en, lite i dyraste laget för en barnpizza och de orkade ändå knappt hälften var. Men smaken fick bra betyg av de kräsna smågästerna.

IMG_4508
IMG_4513
IMG_4516
IMG_4521

Köttet var som sagt jättegott! Och snyggt serverat. Fler olika tillbehör att välja på till.

IMG_4524

Det var ett tips i Örebro det.

Nu skulle jag gärna vilja ha er hjälp med tips på restauranger med barn i Stockholm, har ni några sådana??

KRAM

7
33

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00