I tornrummet

Hotelltips i samarbete med Hotel Kung Carl

IMG_0130

Hej hej

Sitter i bilen igen på väg hem. Ett dygn i Sthlm med familjen, mysigt att komma i väg lite. Fick ett litet tornrum denna gång till barnens förtjusning, de tyckte det var såå mysigt!

IMG_0133
IMG_0136-2
IMG_0141-2

Barnen slog på stort och köpte en påse chips ur minibaren för veckopengen 😉 Kom fram vid 16 men det kändes som det var läggdags, detta mörker alltså. Efter lite chill på rummet gaskade vi upp oss och gick ut på stan.

IMG_0142
IMG_0144

På kvällen hade vi bokat bord på Phils Burger, det ligger ett stenkast från Kung Carl. Blir lite bekväm, särskilt med barn i sällskap. Kort promenadavstånd är guld värt. Sen har de ju grymma burgare också!

IMG_0189
IMG_0186
IMG_0170-2

En dubbelburgare kanske var att ta i, blev sååå mätt! Mozzarellafries, sötpotatis, saltgurka och coleslaw till. Barnen åt barnburgare med pommes och testade varsin milkshake.

IMG_0179
IMG_0185
IMG_0167-2

Galet mycket kött! Drömde faktiskt att jag var gravid i natt för magen var så stor, hade lite panik när jag vaknade och kände på magen och den fortfarande var kvar. Ojade mig över hur vem som skulle få dela rum med vem och om vi behövde större bil nu. Blev lite lugnare när jag insåg att den var gjord av hamburgare 🙂

IMG_0187

Efter middagen tog vi den vanliga rundan förbi 7eleven och köpte kinderägg, blivit en tradition. Sen pysslar barnen med dem i lobbyn/baren medan vi tar en drink. I går var det jazzkväll också och galet mycket folk, kul!

IMG_0205
IMG_0200
IMG_0213

Sen bäddade vi ner oss i torrummet med Idol på play på datorn (jag hann se öppningsnumret innan jag somnade haha).

Började dagen i lugnt tempo och åt frukost och slappade på rummet. Funderade på nån aktivitet men orkade inte riktigt det fick bli en runda på stan igen efter utcheck och nu sitter vi som sagt i bilen hem igen.

IMG_0216
IMG_0217
IMG_0220

Gäster i kväll på middag så det är en del att fixa, skönt att inte komma hem för sent. Micke är inne och köper korv på macken nu, det blir dagens lunch.

Kommer upp ett enkelt men supergott fiskrecept här snart som ni måste testa snart.

Vad gör ni i helgen?

KRAM

 1. Anette skriver:

  Låter som en härligt minitur. Älskar att åka på semester med våra barn även om de är 15 1/2 och 19 nu.

  Jag har varit på Yoga of Hope idag, man betalar för passet men alla pengar går oavkortat till barncancerfonden. Starkt, känslomässigt utmanande.

  Sen ikväll var det totalt motsats – var och lyssnade på Smith & Thell på The Tivoli i Hbg och fantastiskt duktiga var de. Ett Helsingborgsband som är på sin första Sverigeturné och säkert extra taggade i sin hemstad. Jay Smith var gästartist – bror till sångerskan i bandet. En otroligt givande dag alltså!

 2. Barbro skriver:

  Har varit i en bakstuga hela dan o bakat hönökakor i en vedeldad ugn med syrran och hennes fam.Så nu sitter jag o soffan o slöar.
  Ha en fortsatt bra kväll..🤗

 3. Kattis skriver:

  Så mysigt med en snabbvisit till Stockholm, måste testa det hotellet någon gång. Var däruppe för några veckor sen och var tvungen att besöka Roy Fares mysiga konditori, mycket folk där och då vi ätit en härlig hotellfrukost så hoppade vi över fika där. Men skall testa någon gång, vi bodde på Grand central by Scandic. Rekommenderas. Stort tack för en härlig blogg och fortsatt fin helg till er!

 4. Mamma M skriver:

  Härligt med en liten get-away. Men ska jag ha gäster skulle jag inte ha ro att bara komma hem några timmar innan det. Du måste vara väldigt bra på att förbereda…och inte stressa upp dig. Jag har lite att jobba på där….

 5. Hannah skriver:

  Drinkarna på kung Carl är ju så goda!!!! Måste testa och bo där någon gång med!!!
  Nu bakar jag din mjuka pepparkaka😊 Trevlig kväll!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..