Veckans matsedel

Måndag: Oxfilépasta

Tisdag: chark med falsk potatissallad (lchf)

Onsdag: torsk a la Janson

Torsdag: coq au vin

Fredag: paella (sååå god!)

Veckans goding: chokladvaniljdipp (busenkel och galet gott!)

Smaklog vecka!

KRAM

 1. Hej.
  Vill bara skriva Tack för dina fantastiska recept du delar med dig av. I fredags blev de köttfärs paj med rutigt täcke o idag ligger den underbara porter steken i magen och igår gjorde jag play doh leran till barnen.
  Älskar din blogg. Men måste bara skriva en sak som blivit lite sämre 😉 en liten bagatell bara. Men innan stod alla ingredienserna o hur man gör i följd så kunde man bara göra en skärmdump. Nu är där mer mellanrum o ibland reklam i mellan. Kan ju såklart ta två dumpar men blir ibland lite svårt när man ska laga och ha kolla vilka två som håller ihopa.😍
  Tack för en underbar matblogg
  Kram

  1. Hej. Tack snälla vad kul att höra! Blir så glad 🙂 Jag kan tyvärr inte styra vart reklamen hamnar men de håller på och utvecklar en utskriftsversion så snart blir det smidigare hoppas jag! Stor kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..