Davida cashmere Black week – 25 % på ALLT!

I samarbete med Davida

IMG_0475

 

Hej hej

Och godmorgon! Hoppas dagen startat bra. Här började vi med en julfilm (pausat efter halva så ser vi resten när barnen kommer hem) och jag har en deg på jäsning som ska bli en.. ja det avslöjar jag sen : ) Men nånting som jag tycker är väääldigt gott men aldrig bakat själv från grunden.

Det här är en låda med lyx för mig. Älskar dessa chasmereplagg, det vet ni kanske vid det här laget 🙂

IMG_0479

Här gömmer sig en gammelrosa tröja med ”semi-polo” i skön lös modell, lika snygg till mjukisbyxorna som skinntightsen och klackar. (HÄR finns denna)

IMG_0483

Och även om jag inte är en möss-människa (med det menar jag att jag ser ut som en champinjon i de flesta mössor, det är inte det att jag inte gillar mössor för det gör jag) så hittade jag en tunn modell som faktiskt passade riktigt bra : ) (matchande tumvantar till det). HÄR och HÄR.

IMG_0495

Men det allra bästa bland nyheterna var ju denna omlottklänning. Huuur användbart plagg? Känner att den här kommer användas lika flitigt som mina ponchos och det vill inte säga lite det. Så mjuk och skön med fin passform.

IMG_0403

Också lika skön som mjukis som att klä upp med klackar. Finns i flera färger HÄR.

IMG_0447
IMG_0451

Med koden BW25 får ni 25 % rabatt på allt under Black week fram t.o.m 25/11.

HÄR hittar ni hela sortimentet!

IMG_0498

(Förövrigt har Davida expanderat till outsourcat lager och kundtjänst och levererar nu alltid inom 2-4 dagar!)

KRAM

 1. Hej!
  Jag har tittat på Davidas klänning ett tag, den är verkligen fin! Är den normal i storleken?
  Hälsningar Katrin

 2. Hej, jag har en fråga ang julfilmer, hittade en gammal lista hos dig med bl a
  – The road to Christmas och jag undrar hur såg du den? hittar inte att man kan se Hallmark Channel i Sverige annars de så många mysiga filmer! såg på Netflix de senaste häromdagen, så mysiga!!

 3. Klänningen är ju jättefin! Men eftersom Davida är ett märke som fortfarande använder pälsdetaljer är inte detta ett märke jag kommer handla ifrån. Synd för de har ju fina saker men helt förlegad syn på vad som är lämpligt…

  1. Hej! Kollade genast upp detta med Davida och fick detta svar:
   Från och med år 2019 så kommer inga pälsdetaljer att finnas bland vårt sortiment då vi värnar om djuren. Vi har enbart ett plagg idag med päls och det är en mössa med en pälsboll, den pälsbollen kommer att tas bort och ersättas med Fux Fur under hösten 2019.

 4. Åh vilken fin klänning👌🏼 Jag har nu beställt en i svart!💫 Älskar Davida och har flera av dreras sköna koftor. Väldigt snyggt med mörkbruna strumpbyxor till, jag har aldrig kommit på att man kan ha det till svart men det blir ju väldigt snyggt i och med att det inte blir helmörkt resultat. 💫
  Tack för bästa bloggen!💗

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..