Kampanjer hos Daniel Wellington

I samarbete med Daniel Wellington

IMG_0796

Hej hej

Ser ni vad klockan är??

Ganska exakt dags att börja njuta av julen ; ) Alla butiker och restauranger pyntar för fullt så varför ska man sitta här och vänta på julafton tänkte jag – och vips står en julgran och tindrar i vårt vardagsrum och jag är lika glad som ett barn på julafton och kan knappt vänta tills barnen kommer hem och ser detta!

IMG_0785

De får klä den lite senare dock, just nu nöjer vi oss med det härliga skenet.

IMG_0782

IMG_0780

Men apropå klockan så är det en Daniel Wellington jag har på mig. Har flera i min samling vid det här laget men detta är den jag använder nästan dagligen.

s5

Nu är det Blackweek-kampanj och 50 % rabatt på just hela Dapper-kollektionen HÄR och dessutom får ni som vanligt 15 % EXTRA rabatt med min kod MATPLATSEN. 

På hemsidan HÄR hittar ni flera aktuella kampanjer, som tex ett gratis armband vid köp av valfri klocka och 20 % på en massa kombinationer. Och på allt på sidan gäller koden MATPLATSEN, även på erbjudandena alltså.

KRAM

(och där kom barnen hem och la av varsitt glädjetjuuuuut : ) )

LOADING..