Glitter och vinterskrud

I samarbete med min frisör Filip på Koafför & Barber och Hairtalk, innehåller annonslänkar

IMG_0668

Hej hej

Pepparkaksbak står på schemat här, barnen kommer strax. 3:e omgången, haha. Rykande åtgång här hemma kan man säga. (Sebbe står för 90 % av omsättningen, lätt).

Man kan tro det är nyårsafton också eller att jag helt tappat det denna måndag (fast man kan väl gå klädd i glitter fast det är måndag iof, tycker det är trist att säga vad man får eller inte får när det gäller såna saker) men jag sitter faktiskt osminkad i mjukiskläder framför brasan fortfarande. Men i helgen var det glitter och lockar – eller ett försök till lockar, min BÄSTA älskade locktång från nittonhundrafrys la av!!? Ge mig era bästa tips på livets locktång tack!!

IMG_0732

Håret är varken kort eller blont längre som ni kanske sett. Höst/vinterhåret fick sig ett rejält lyft hos Filip häromveckan och nya extensions från hairtalk sattes i. Lite längre, lite mörkare, lite färre, och lite varmare så här års. Jättenöjd (även om jag säkert kapar det en bit till nästa gång, brukar jag ju göra :))

IMG_0701

Vet inte vad jag skulle kalla färgen? Lite varmt råttfärgad? Haha de låter väl sådär. Chesnut blonde? Nej hjälp vad heter det? Sandré? Caramel? Står helt still.

Ganska likt min naturliga färg helt enkelt så jag behöver inte bleka utväxten och kan vara lite snällare mot håret nu.

IMG_0654

Och klänningen är ju faktiskt en riktig nyårsklänning, den finns på rea HÄR och förutom det så är det även 20 % på allt just i dag HÄR!

IMG_0681

Nu ska jag göra några pepparkakor innan nån kommer hem och käkar upp degen.

KRAM

 1. Hejsan, funderade lite på din hårfärg och tror nog faktiskt att jag skulle kalla den för mörkblond (som jag ser det på fotona alltså).

  Min mamma brukade alltid göra pepparkaksdeg och sedan baka med barnen när de var små, såå uppskattat av både dem och mig! Men i år tänkte jag göra egen deg, och får nog räkna med att baka kakorna själv också, hehe. Älskar doften av nybakade pepparkakor.

  På fredag blir det julfest med kollegor från tidigare arbetsplats, så kul att vi håller kontakten även om det bara blir just till vår julfest. Till helgen öser vi (läs jag) på med adventspynt, en massa ljus och första julbaket, bästa tiden på året helt klart!

  Så roligt att följa din blogg och du skriver så naturligt med glimten i ögat. Förutom att du bjuder på dig själv så uppskattar jag också dina tips på shoppingfynd, mat och dryck.

  Stor kram

 2. Jag önskar ett inlägg om när ni bodde i Stockholm! När bodde ni där, Hur länge, varför flyttade ni etc? Längtar ni tillbaka? 😀

 3. Försökt kommentera på förra inlägget men det verkar inte gå🤔
  Skulle bara säga att vilken toppenbra feelgood blogg du driver👍😊följt dig i många år och fått många bra tips på mat, bakverk och annat 👍👍🤗

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..