ANNONS

Julmackor och Mowgli

/

Innehåller annonslänkar

IMG_0683

Godmorgon

Här har familjen Riis varit uppe tidigt för att vara vi, eller jag är ju oftast uppe tidigt men även Micke och Olivia var nere till frukosten innan 10 och det är inte vanligt (särskilt inte som Micke var på julfest i går och kom hem mitt i natten ; )).

IMG_0689
IMG_0681
IMG_0697

Mitt älskade julporslin. Sån mysig julstämning när det bara används i december. Nytt hos mig för i år är dessa mellanstora tallrikar, perfekta till frukost eller det kalla på julbordet. Spelar ingen roll hur många fina julserviser jag ser, älskar denna, tycker den är helt ljuvlig i vackra färger med extra allt och precis så där superjulig som det ska vara på jul. (Köpt HÄR, på kampanjpris nu!)

IMG_0684
IMG_0704

Julmackor, färskpressad juice, varm choklad och tomtegröt. Och julgrisar, hur gulliga! Mysig start på dagen. Går verkligen all in med julmyset i år, bästa jag gjort på länge. Som vi njuter! Julmusik från morgon till kväll, betar av julfilmer på löpande band och tänder ljus så det glittrar om hela huset.

IMG_0711

Efter frukost kikade de andra på Mowgli, den verkade ju g r y m t bra. Sebbe vågade dock bara kolla på halva sen tjoade han att han är för liten för den här filmen och gömde sig under filten med paddan istället, men de andra älskade den även om Olivia grät så det skvalade!! Ligger fortfarande och hulkar fast den är slut för länge sen och Sebbe försöker trösta <3

IMG_0715

Ska snart dra med hela gänget på äventyr till… City gross! Haha. I jakten på den där pulver-bearnaisen. Skulle även vilja ta tag i projektet att måla väggen bakom tv:n men jag kan inte bestämma mig alls för vilken färg? Har ni några tips på vad som skulle passa?

IMG_0713

KRAM

34
53

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00