Julmackor och Mowgli

Innehåller annonslänkar

IMG_0683

Godmorgon

Här har familjen Riis varit uppe tidigt för att vara vi, eller jag är ju oftast uppe tidigt men även Micke och Olivia var nere till frukosten innan 10 och det är inte vanligt (särskilt inte som Micke var på julfest i går och kom hem mitt i natten ; )).

IMG_0689
IMG_0681
IMG_0697

Mitt älskade julporslin. Sån mysig julstämning när det bara används i december. Nytt hos mig för i år är dessa mellanstora tallrikar, perfekta till frukost eller det kalla på julbordet. Spelar ingen roll hur många fina julserviser jag ser, älskar denna, tycker den är helt ljuvlig i vackra färger med extra allt och precis så där superjulig som det ska vara på jul. (Köpt HÄR, på kampanjpris nu!)

IMG_0684
IMG_0704

Julmackor, färskpressad juice, varm choklad och tomtegröt. Och julgrisar, hur gulliga! Mysig start på dagen. Går verkligen all in med julmyset i år, bästa jag gjort på länge. Som vi njuter! Julmusik från morgon till kväll, betar av julfilmer på löpande band och tänder ljus så det glittrar om hela huset.

IMG_0711

Efter frukost kikade de andra på Mowgli, den verkade ju g r y m t bra. Sebbe vågade dock bara kolla på halva sen tjoade han att han är för liten för den här filmen och gömde sig under filten med paddan istället, men de andra älskade den även om Olivia grät så det skvalade!! Ligger fortfarande och hulkar fast den är slut för länge sen och Sebbe försöker trösta <3

IMG_0715

Ska snart dra med hela gänget på äventyr till… City gross! Haha. I jakten på den där pulver-bearnaisen. Skulle även vilja ta tag i projektet att måla väggen bakom tv:n men jag kan inte bestämma mig alls för vilken färg? Har ni några tips på vad som skulle passa?

IMG_0713

KRAM

 1. Boel skriver:

  Jag skulle skippa fondväggen och istället målat hela rummet i en ljust grå/greige ton. Vi ni ha in färg kan ni addera det genom blommor, pläd, ljusstakar och kuddar.

 2. Challe skriver:

  Är så glad för grågrönt vårt kök har den färgen på luckorna i frånballingslöv heter där lindblomsgrönt. Neutral mjuk och ombonad färg alt en mjukare gråblå. 💙

 3. Susanna skriver:

  Jag som är morgonmänniska blev också förvånad då både maken och tonårsdottern var upp vid 9 tiden. Det händer liksom aldrig på helgerna. Trodde nästan att det var min födelsedag! Behåll tapeten. Den är så snygg, men om du ändå vill måla så är mörkblått supersnyggt och lite roligare än alla gråa färger som alla redan har.

  1. Hehe visst blir man chockad 🙂 Gillar tapeten men tittat på den i 10 år nu och blev lite rörigt med skåpen framför, dags för något enfärgat. Inte så sugen på grått, lutar just nu åt smutsrosa. Gillar blått också! Kram

 4. Agneta skriver:

  Lady Minerals kalkfärg, blir sååå snyggt😀 Finns många färgskalor att välja på👍🏻

 5. Lisa skriver:

  Åååå det kliar så i mina fingrar efter mer porslin. Muggar borde jag ju med ha. 😍🙈

  1. Det kliar alltid i mina pordlinsfingrar 🙂 kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..