Lucia i vitt

 

IMG_1053

Godmorgon!

Satte på Lucia på tv:n det första jag gjorde i dag. nej det gjorde jag inte först lockade jag håret på Olivia och trasslade in henne i glitter och för stort lucialinne men sen så. Och lite senare var det dags för 5:orna att lussa i skolan med mellanstadiet och föräldrar som publik. Mysigt!

IMG_1075

Klär mig i vitt i dag jag med. Älskar vitt om vintern!

Sitter med The Americans på tv som sällskap och en stor bit smörgåstårta till frukost. Lyxen med att ha rester efter ett kalas. The Americans står och tuggar lite just nu, jag har försökt se samma avsnitt varje kväll när jag lagt mig i ca 2-3 veckor (räcker det ens) men jag somnar alltid. Tips vid sömnproblem kanske hehe. Tänkt jag skulle beta av detta avsnitt i dagtid nu så jag kommer nån vart. Gillade serien i början men nu (mitten av säsong 5) är den lite av ett sömnpiller. Säg att den blir bättre?? Keri Russel – vacker som få! – är och förblir dock Felicity för mig.

IMG_1065

Har ett efterlängtat frisörbesök nästa vecka. Trivs jättebra i det lite mörkare roséblonda men det är lite för långt. Fint fixat till fest osv men lite för långt för att ha det vardagsutsläppt för mig. Tänker mig lite axellångt igen, snyggt i alla lägen.

Häpp nu ska jag redigera lite julgodisbilder här. Kram

 1. Mysigt med luciafirande! Håller helt med om Keri Russel – hon ÄR Felicity. Blev så orolig för henne när hon var med i Mission impossible – hon är ju ingen agent herregud! 🙂

  1. Haha nä inte rysk spion heller men hon gör det bra 🙂 (Undrar mest hur hon fått håret så platt, det måste ju varit medfött tok-krulligt??) kram

 2. En gång Felicity alltid Felicity! Blev helfel för mig när hon dök upp i en actionrulle en gång.

  Du är jättefin i vitt även om vintern.

 3. Americans blir inte bättre😁 , jag slutade se den mitt i en säsong, såå tråkig. Se Marcella på Netflix istället såå mycket bättre, om du inte redan sett den förstås. 🌟

  1. Kan inte ge upp när jag sett så långt känner jag, får kämpa mig igenom. Finns bara 6 säsonger verkar det som? Marcella står på listan över serier att se! Kram

 4. Hej!

  Tack för en super trevlig och inspirerande mysig blogg💞
  Vart kommer dina stövlar och tröja ifrån💞

  Kram Malin

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..