Julfest med grannarna

Innehåller annonslänkar

IMG_1753

Hej hej

Segare än segast här hemma, sviterna efter 2 dagars julfest och en seg förkylning toppat med nackspärr. Tänt det 3:e ljuset och kollar julfilmer på löpande band. Först ut såg vi Once Upon a Holiday (typsik sliskig julfilm med förutsägbar handling men helt ok :)) och nu kikar vi på New Years Eve. Har sett den förr, galet mycket bra skådisar i samma film men kanske inte den bästa man sett. Micke försöker få fyr på en brasa och jag ska leta upp min värmekudde, lyckats få nackspärr igen alltså. Får det så himla lätt numera, sviterna efter fallet i pulkabacken förra året kanske? Ska köpa nya huvudkuddar och se om det hjälper.

IMG_1749

Blus Gina tricot, kjol Cubus HÄR, diadem med glittriga renhorn från Lindex HÄR

I går var vi ute och åt julbord med grannarna på Scandic Grand.

IMG_1758
IMG_1760
IMG_1762
IMG_1766

Buffén av det kalla var jättebra, grymt god lax. Jag som inte ens är ett fan av kallrökt lax älskade laxrullarna. På det varma var revbenen bäst, goda och möra. Tyvärr var Janssonen på tok för överkokt och mjölig, mitt bästa på julbordet annars ju. Trevligt dessertbord med magisk marmeladgodis. Nån som sitter på något bra recept på det? Vill göra till jul!

IMG_1787
IMG_1785
IMG_1786
IMG_1790
IMG_1773

Mickes söta julskjorta köpte Olivia på Primark 🙂

IMG_1793
IMG_1778
IMG_1772
IMG_1797
IMG_1767
IMG_1783

Efter julbord vacklade vi mätta vidare till Chilango i Saluhallen för några juldrinkar innan vi for hem och spelade TP.

IMG_1801
IMG_1807
IMG_1834
IMG_1814

Kjolen är som sagt från Cubus, missa inte dealen ta 3 betala för 2 på allt just nu. Strumpbyxor får jag alltid frågor om, jag köper oftast DESSA i den mörkbruna nyansen.

IMG_1835

Har flera tips åt er under dagen så kika in lite senare! Nu ska jag hoppa ur morgonrocken och klä på mig här.

KRAM

LOADING..